1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-08-2013 16:21

Οι... λύκοι της Καλαμάτας μπαίνουν δυναμικά στην Α2

Ο Καλαμάτα 80 είναι έτοιμη για το παρθενικό ταξίδι στο πρωτάθλημα Α2 ανδρών. Οι «λύκοι» συνεχίζουν τη βαριά παράδοση του καλαματιανού βόλεϊ αλλά η άνοδος της ομάδας συνδυάζεται με θετικές συγκυρίες.

Την ομάδα θα ενισχύσει ο έμπειρος λίμπερο Χρήστος Δημητρακόπουλος που άφησε τον Παμβοχαϊκό και την Α1, ενώ πολύ κοντά σε οριστική συμφωνία είναι και ο Μάνος Ξενάκης. Ο πολυπρωταθλητής του μπιτς βόλεϊ μένει πλέον μόνιμα στη Καλαμάτα και αν κλείσει η συμφωνία θα ενισχύσει την ομάδα που ήδη κράτησε τον κορμό της από την περσινή σεζόν. Ο Γιώργος Κουλιέρης θα είναι μόνο προπονητής αλλά ανανέωσε το δελτίο του στη περίπτωση που δεν αγωνιστεί ο Ξενάκης, ενώ προωθήθηκαν τρεις έφηβοι και ήρθε και ο Στέφανος Μάνα υιός του προπονητή ποδοσφαίρου από την Αργεντινή.

Το θετικό είναι πως αρκετοί παράγοντες έχουν ενεργοποιηθεί στη διοίκηση όπου ηγείται ο Κώστας Βλάσης.

Η προετοιμασία αρχίζει την προσεχή Δευτέρα 26 Αυγούστου και πρώτος στόχος είναι η 5αδα στον Β΄όμιλο.

 

ΚΑΛΑΜΑΤΑ 80 2013-14

ΗΡΘΑΝ: Χρήστος Δημητρακόπουλος (Λ – Παμβοχαϊκός), Μάριος Περπινάκης (Α – ΟΦΗ), Στέφανος Μάνα (Κ – εκτός δράσης την περίοδο 2012-13), Φρίξος Κωτσάκης (Α - από την εφηβική ομάδα Καλάματα 80), Γιώργος Νιάρχος (Κ - από την εφηβική ομάδα Καλάματα 80), Αριστοφάνης Διακουμένας (Α – από την εφηβική ομάδα Καλάματα 80).

ΕΜΕΙΝΑΝ: Νίκος Γιατράκος (Α), Φέλιξ Μπλάουελ (Δ), Νίκος Μανιατέας (Δ), Διαμαντής Εξαρχέας (Λ-Α), Γιάννης Βραχνάς (Α), Σπύρος Αποστολόπουλος (Π), Δημοσθένης Μπουσούνης (Π), Παναγιώτης Κακαλέτρης (Κ), Στέλιος Δεσλής (Κ), Γιώργος Κουλιέρης (Α).

ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ: Μάνος Ξενάκης (Α).

ΕΦΥΓΑΝ: Γιάννης Τρουπάκης (Π), Ανδρέας Σαρδέλης (Α-Δ - Ακρίτας Καλαμάτας).

ΟΜΑΔΑ 2012-13: Νίκος Γιατράκος (Α), Φέλιξ Μπλάουελ (Δ), Νίκος Μανιατέας (Δ), Διαμαντής Εξαρχέας (Λ-Α), Γιάννης Βραχνάς (Α), Σπύρος Αποστολόπουλος (Π), Δημοσθένης Μπουσούνης (Π), Παναγιώτης Κακαλέτρης (Κ), Στέλιος Δεσλής (Κ), Γιώργος Κουλιέρης (Α).

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ 2013-14: Γιώργος Κουλιέρης (ανανέωσε).

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ