1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-08-2013 21:10

Ο Ιωαννίδης στον Ηρακλή

Ο Γ.Σ.Ηρακλής στη νέα ομάδα που φτιάχνει για να σταθεί με αξιώσεις στην Α2 ανδρών απέκτησε τον διεθνή με την Εθνική Παίδων Γιάννη Ιωαννίδη, ενώ από τον Ηρακλή Γ.Σ. στον Επίκουρο παραχωρήθηκε ο επίσης διεθνής με την Παίδων και πρωταθλητής στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Εφήβων Σταύρος Σταυρίδης.

3 σχόλια

  • Comment Link Ανώνυμος Δευτέρα, 12 Αυγούστου 2013 08:37 posted by Ανώνυμος

    ωραιες μεταγραφες κανει ο επικουρος. που θα παει με τον σταυριδη???? μπορειτε να μου εξηγησετε???????

  • Comment Link volleyakias Κυριακή, 11 Αυγούστου 2013 16:47 posted by volleyakias

    Απο οτι φαινεται ο φετινος Ηρακλης της Α2 παρακαλω θα χτισθει με συγγενεις και φιλους και ο νοων νοειτο. Απολυτη καταπτωση. Κριμα ο περυσινος πρωταθλητης να εχει πεσει τοσο χσμηλα. Δεν υπαρχει καποιος να σταματησει τον κατηφορο;

  • Comment Link Γεροντοκορος Κυριακή, 11 Αυγούστου 2013 14:39 posted by Γεροντοκορος

    Πολυ μου αρεσει η διατυπωση. Για να σταθει με αξιωσεις στην Α2. Σωστα. Η μονη φιλοδοξια πλεον αυτων που διοικουν τον ΓΣ Ηρακλη ειναι απλα να σταθουν με αξιωσεις στην Α2. Για επιστροφη στην Α1 ουτε λογος. Αλλωστε η ομαδα οπως ειναι δε θα επιστρεψει ποτε πια στην Α1. Επομενως ας περιοριστουν οι ηρακληδεις σε αξιοπρεπεις εμφανισεις στην Α2. Αυτοι που παρελαβαν την ομαδα νταμπλουχα την εριξαν στην Α2 και στοχο εχουν απλα να μεινει στη Α2. Δοξαστε τους λοιπον ολους αυτους τους απιθανους, τους συγχρονους καταστροφεις του Ηρακλη. Οσο αυτοι θα μενουν στην ομαδα τοσο αυτη θα καταστρεφεται. Η μονη αξιοπιστη λυση ειναι η επανεκκινηση χωρις αυτους. Η μονη λυση ειναι ο ΑΣ Ηρακλης με ανθρωπους που εχουν αποδειξει οτι μπορουν. Με αυτους που θα φτιαξουν ομαδα για τιτλους στην Α1 και οχι τους μιζερους που συμβιβαζονται με αξιοπρεπεις εμφανισεις στην Α2.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ