1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-09-2023 15:15

Κέρκης Σάμου: «Η συμμετοχή στην πρώτη κατηγορία είναι ένα όνειρο»

Ο Κέρκης Σάμου έκανε την παρακάτω ενημέρωση στους φιλάθλούς του

Την Τετάρτη 30 Αυγούστου το Δ.Σ. της ΕΣΑΠ αποφάσισε την αντικατάσταση ομάδας που είχε δικαίωμα συμμετοχής στην Volley League για την σεζόν 2023-24.

Επίσης αποφασίστηκε η αντικατάσταση αυτή να γίνει όχι με καθαρά αγωνίστηκα κριτήρια , δηλαδή με την επιλογή της ομάδας που τερμάτισε τρίτη στην αμέσως προηγούμενη κατηγορία (pre league) την σεζόν 2022-23 (ΚΕΡΚΗΣ ΣΑΜΟΥ) , αλλά με την χρήση wild card και με κριτήρια απόκτησης της , τα οποία θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες.

Η ομάδα μας την Πέμπτη 31 Αυγούστου απέστειλε επίσημα στην ΕΣΑΠ την εκδήλωση ενδιαφέροντος για την απόκτηση της Wild card.

Η συμμετοχή στην πρώτη κατηγορία , για εμάς είναι ένα όνειρο και ο βασικός στόχος μας από την πρώτη στιγμή της επαναλειτουργίας του τμήματος πριν 10 χρόνια.
Με την εκπλήρωση αυτού του στόχου , στο νησί μας ανοίγονται νέες ευκαιρίες και πλεονεκτήματα όπως :
Με την έλευση στη Σάμο προπονητών με εξειδίκευση στο άθλημα της πετοσφαίρισης και αθλητών με εμπειρία σε αυτό , αμέσως μπορεί να στηθεί ένα μεγάλο δίκτυο ακαδημιών σε όλο το νησί της Σάμου και να υποστηριχθεί με το καλύτερο δυνατό προσωπικό.

Εάν για τους κατοίκους της Σάμου , οι αγώνες μας στην Α2 και στην pre league ήταν τόσο ελκυστικοί έτσι ώστε να γεμίζουν τα γήπεδα μας και ένα ολόκληρο νησί να κινείτε στους ρυθμούς του κάθε αγώνα , σκεφτείτε τι αντίκτυπο θα έχει για όλους μας η παρουσία των κορυφαίων ομάδων της χώρας στον τόπο μας.

Πλέον κάθε σαββατοκύριακο το νησί μας θα προβάλετε από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά , ραδιοφωνικά και έντυπα μέσα της χώρας καθώς θα αγωνίζεται στην μεγαλύτερη κατηγορία της Ελλάδας.

Περιμένουμε όλοι με ανυπομονησία τις εξελίξεις όπου σίγουρα θα αλλάξουν την αθλητική ιστορία ενός ολόκληρου ακριτικού νησιού.

 

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ