1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-06-2023 00:45

Φοίβος Μελισσίων: Αποδεσμεύσεις και μεταγραφές

Με τεχνικό διευθυντή τον Μπάμπη Ζαρωτιάδη και προπονητή τον Γιώγο Γιουβανόκογλου, ξεκίνησε την ανασυγκρότηση του ρόστερ της ανδρικής του ομάδας ο Φοίβος Μελισσίων που αγωνίζεται στην Α2.

Αρχικά με ανακοίνωση του ο σύλλογος των βορείων προαστίων γνωστοποίησε την αποδέσμευση τριών παικτών (Λέπουρα, Παπαχρήστου, Πρωτοψάλτη) και την πρώτη μεταγραφή της νέας σεζον τον πασαδόρο Νίκο Γαβριήλ.

"Η οικογένεια του Φοίβου Μελισσίων ευχαριστεί θερμά τους αθλητές της ανδρικής ομάδας Θάνο Λέπουρα και Δημήτρη Παπαχρήστου για την πολυετή συνεισφορά τους στον σύλλογο και στην επίτευξη των στόχων της ομάδας καθως και τον Αλέξανδρο Πρωτοψάλτη για την συνεργασία μας! Σας ευχόμαστε πάνω από όλα υγεία και καλή συνέχεια με πολλές επιτυχίες στο άθλημα."

 Για την απόκτηση του Γαβριήλ αναφέρει:

"Η διοίκηση του τμήματος βόλεϊ του Φοίβου Μελισσίων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον αθλητή Νίκο Γραβιήλ για το ανδρικό τμήμα που αγωνίζεται στην Α2 , την αγωνιστική σεζόν 2023-2024 !

Ο Νίκος Γαρβιηλ γεννηθείς στις 30/05/1998 με ύψος 1,87 αγωνίζεται ως πασαδόρος ! Στην μέχρι τώρα καριέρα του έχει αγωνιστεί στις ομάδες ΑΟΠ Κηφισιάς , ΔΑΣ Δραπετσώνα , Παμβοχαϊκός , Κέρκης Σάμου, Πανερυθραϊκός και την περσινή σεζόν στην Πετρούπολη !

Καλωσορίζουμε τον Νίκο και του ευχόμαστε υγεία, καλή αρχή και καλή επιτυχία με την φανέλα του Φοίβου Μελισσίων."

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ