1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-01-2023 14:00

Α2 ανδρών: Τίτλοι τέλους για τον πρωτοπόρο και αήττητο Ιωνικό Νίκαιας!

Μετά την διάλυση της γυναικείας ομάδα του ΖΑΟΝ στη Volley League, oριστικό τέλος είχαμε και στην ανδρική ομάδα του Ιωνικού Νίκαιας, η οποία αποχώρησε επίσημα από το πρωτάθλημα της Α2 και απο το ξεκίνημα του Β' γύρου, αν και ήταν πρωτοπόρος και αήττητη στην Α΄ζώνη της κατηγορίας, με 8/8 νίκες και 24 πόντους, παρέα με τον Πανιώνιο.
Η ανακοίνωση της ΕΟΠΕ για την αποχώρηση του Ιωνικού που δημιουργήθηκε το περασμένο καλοκαίρι με στόχο την άνοδο, δυνατό ρόστερ και προπονητή τον έμπειρο, Γιώργο Μπακοδήμο αλλα στη συνέχεια κατέρρευσε από τα πολλά οργανωτικά και οικονομικά προβλήματα που προέκυψαν, αναφέρει:

«Με έγγραφό του προς την Ε.Ο.ΠΕ., ο Α.Ο. Ιωνικός Νίκαιας ενημέρωσε ότι αποχωρεί από το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας ανδρών 2022-23.

Κατόπιν τούτου και σύμφωνα με το άρθρο 23 παρ. 4 του Γενικού Κανονισμού Οργάνωσης και Διεξαγωγής Πρωταθλημάτων και το άρθρο 1 παρ. γ της Ειδικής Προκήρυξη της Α2 Εθνικής κατηγορίας ανδρών 2022-23, ο Α.Ο. Ιωνικός Νίκαιας:

α) Αποβάλλεται από το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας ανδρών 2022-23.

β) Μηδενίζεται στους υπόλοιπους αγώνες του πρωταθλήματος.

γ) Υποβιβάζεται στην Β' Εθνική/Εθνικό Περιφερειακό πρωτάθλημα ανδρών, στην οποία θα έχει δικαίωμα συμμετοχής την επόμενη αγωνιστική περίοδο.»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ