1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-07-2020 21:04

Λάτιν... πάσες στην ΑΕ Κομοτηνή απο τον Ματίας Μπάντα

Πολύ μεγάλη μεταγραφική κίνηση για την ΑΕ Κομοτηνής, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του 25χρόνου διεθνή Χιλιανό πασαδόρου, Matias Banda, (Ματίας Μπάντα), ο οποίος θα αποτελέσει τον «μαέστρο» της ομάδας του Ηλία Κρεούζη στην νέα Πρι Λιγκ ανδρών.

Ο Μπάντα έχει ύψος 1μ90 πέρσι αγωνιζόταν στην πρώτη κατηγορία της Αργεντινής με την ομάδα της Μοντέρος ενώ αυτή θα είναι η δεύτερη φορά που θα αγωνιστεί στην Ευρώπη, καθώς το 2014-2015 αγωνίστηκε στην Ελβετία και την Λιντάρεν, με την οποία κατέκτησε την τέταρτη θέση του πρωταθλήματος.

Επίσης οδήγησε την εθνική ομάδα της χώρας του στον ημιτελικό των Παναμερικανικών Αγώνων του 2019, όπου αποκλείστηκε από την πανίσχυρη Βραζιλία ενώ στον μικρό τελικό κέρδισε την Βενεζουέλα.

Η ανακοίνωση του συλλόγου για τον Μπάντα αναφέρει:

«Η Διοίκηση της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Χιλιανού Διεθνούς πασαδόρου Matias Banda.

Ο Μπάντα είναι γεννημένος στις 5 Σεπτεμβρίου του 1995, έχει ύψος 1.90 και πέρυσι αγωνιζόταν στην Αργεντινή με την φανέλα της Monteros. Στο παρελθόν αγωνίστηκε με επιτυχία στις Deportes Linares (Χιλή), Rivadavia Volley Villa Maria (Αργεντινή), Lindaren Volley Amriswill (Ελβετία), Club St. Thomas Morus (Χιλή)»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ