1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-06-2020 15:19

Ευχαριστήρια ανακοίνωση του Σ.Π.Α. Καρδίτσας

Ανακοίνωση με την οποία συγχαίρει τους αθλητές και τα προπονητικά τιμ, του ανδρικού τμήματος που έμεινε στην Α2 και του γυναικείου  που αγωνίστηκε στην Β Εθνική,καθώς και τους χορηγούς της ομάδας για τη στήριξη τους στο σύλλογο, εξέδωσε η διοίκηση του ΣΠΑ Καρδίτσας.
Πιο αναλυτικά:

«Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του "Σ.Π.Α ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ" μετά και την επιτυχημένη προσπάθεια διατήρηση του ανδρικού τμήματος στην Α2 και την αξιοπρεπέστατη παρουσία του γυναικείου τμήματος στην Β Εθνική, η οποία θα λειτουργήσει ως εφαλτήριο για μια ακόμα πιο επιτυχημένη χρονιά , νιώθουμε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε όλους όσους στήριξαν και συνέβαλλαν με οποιοδήποτε τρόπο στην προσπάθεια μας.

Συγκεκριμένα ευχαριστούμε αρχικά τον προπονητή Θάνο Αντώνη, προπονητή της ανδρικής ομάδας, και τον Αλεξίου Αθανάσιο, προπονητή της γυναικείας ομάδας, όσο και τους προπονητές των ακαδημιών μας Κωσταντίνο Λαζινό και Αναστάσιο Παπαγεωργίου για την άψογη συνεργασία κατά την διάρκεια της χρονιάς.

Επιπλέον ευχαριστούμε θερμά όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες του συλλόγου μας που μετά από συνεχή προσπάθεια, η οποία στηρίχτηκε σε επαγγελματικά πρότυπα και ατέλειωτες ώρες δουλειάς εντός γηπέδου, μας έφεραν αυτά τα αποτελέσματα.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους XOΡΗΓΟΥΣ της ομάδας για την οικονομική στήριξη που απαιτείται σε τέτοιου είδους εγχειρήματα και ελπίζουμε να σταθήκαμε αντάξιοι των προσδοκιών τους και οι χορηγίες τους να απέκτησαν ουσία και αντίκτυπο.

Φυσικά δεν μπορούμε να παραλείψουμε να δώσουμε τα εύσημα σε όλο το διοικητικό προσωπικό του συλλόγου που στήριξαν από την αρχή και συνεχίζουν να στηρίζουν την προσπάθεια της ομάδας μας.

Ευχαριστούμε όλους τους φιλάθλους της ομάδος, γονείς και παιδιά που χειροκρότησαν και υποστήριξαν με την δύναμη της φωνής τους σε κάθε αναμέτρηση την ομάδα μας και έδωσαν ώθηση στην ομάδα μας για μια καλύτερη απόδοση.
Ευχόμαστε σε όλους υγεία και δύναμη για τη συνέχεια για ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις στο μέλλον.

Να δώσουμε επιπλέον συγχαρητήρια στον Δημήτρη Πιτουλιά και σύσσωμο τον Φίλιππο Βέροιας για την απευθείας άνοδό της στην Α Εθνική καθώς και στην ΑΡΓΩ VOLLEY CLUB για την άνοδο της στην Α2 γυναικών και να τους ευχηθούμε ό,τι καλύτερο στις νέες προκλήσεις που έχουν να αντιμετωπίσουν.

Τέλος, λαμβάνοντας υπ΄όψιν την κατάσταση που επικρατεί ανακοινώνουμε το κλείσιμο της χρονιάς όσον αφορά τις προπονήσεις των ακαδημιών μας για το καλοκαίρι. Σας περιμένουμε όλους από τέλη Αυγούστου , όπου και θα γίνει η επανέναρξη των ακαδημιών μας.

Όσον αφορά τους πιστούς ακολούθους του αγαπημένου μας αθλήματος ,σε συνεργασία με τους προπονητές των ακαδημιών μας Κωσταντίνο Λαζινό και Αναστάσιο Παπαγεωργίου, γίνονται προπονήσεις beach volley με έμφαση στην τεχνική κατάρτιση των αθλητών και σαφώς την ψυχαγωγία.
Καλό σας καλοκαίρι!!!»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ