1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-06-2020 14:13

'Αρατος Κιάτου: «Όνειρο ζούμε μη μας ξυπνάτε»

Την κορυφαία επιτυχία στην 127 χρόνη ιστορία του, πανηγυρίζει ακόμη ο Άρατος Κιάτου, μετά την εύνοια της τύχης στην διαδικασία κλήρωσης με τον Κόροιβο Αμαλιάδας, που διοργάνωσε η ΕΣΠΕΠ και τον έφερε στην Α2 ανδρών.
 

Ο σύλλογος του Κιάτου είχε κάνει άλλες τρεις συνολικά προσπάθειες, ωστόσο οι ιθύνοντες του είδαν τη φετινή τέταρτη να είναι και η …φαρμακερή. Με οκτώ νίκες και συνολικά 23 πόντους τερμάτισε στην 1η θέση του Β’ Ομίλου της Β’ Εθνικής Ανδρών της Ε.Σ.ΠΕ.Π, αφήνοντας πίσω τον Σπαρτιατικό με 19.

Για την άνοδο στην Α2, την μεγάλη ικανοποίηση που επικρατεί στον σύλλογο αλλά και τις μελλοντικές του βλέψεις μίλησε στη «Matchnews.gr» ο έφορος του συλλόγου, Παναγιώτης Λούτας.

«Ήταν συνολικά η 4η φορά που προσπαθήσαμε να ανέβουμε και τελικά αποδείχθηκε και η… τυχερή.Είναι μια επιβράβευση τόσο για τον σύλλογο όσο και για τον κόσμο της πόλης μας και αισθανόμαστε μεγάλη χαρά και ταυτόχρονα ευθύνη. Είχαμε τη φετινή σεζόν και την επιστροφή ενός δικού μας παιδιού, του Θοδωρή Μπεκιάρη με μεγάλη πορεία στο βόλεϊ που βοήθησε και εκείνος τα μέγιστα για να έρθει η άνοδος.Οι τοπικές αρχές της πόλης έχουν ενθουσιαστεί και μας είπαν εν όψει της νέας σεζόν θα είναι δίπλα μας σε όλα τα επίπεδα.

Εμείς θα ξεκινήσουμε να επανδρώνουμε το ρόστερ μας όπου πρώτο μέλημα μας είναι η θέση του προπονητή, μιας και η προπονήτρια Καπώρη Γεωργία εκτός απροόπτου δεν θα συνεχίσει για προσωπικούς λόγους.Όσο για την Α2, εμείς σε πρώτη φάση θέλουμε να το απολαύσουμε, να παραμείνουμε στην κατηγορία και ό,τι άλλο μπορέσουμε, φυσικά με τον κόσμο να μας στηρίζει μέσα στο Κλειστό μας που ανακαινίζεται.

Τέλος, θέλω να τονίσω πως η κλήρωση της διαδικασίας της Ε.Σ.ΠΕ.Π. ήταν άψογη, ενώ και ο πρόεδρος της, κ.Θοδωρής Κανελλόπουλος είχε υποδειγματική συμπεριφορά όλο αυτό το διάστημα, και είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι για τη συνεργασία μας».

 Πηγη: Matchnews.gr

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ