1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-09-2019 01:35

Ιστορική συμφωνία της Ολυμπιάδας και του Απόλλωνα

Το προτελευταίο, ουσιαστικά το τελευταίο, βήμα έγινε προχθές με την απόφαση της ΓΣ του Απόλλωνα και πλέον η ιστορική συνεργασία με την Ολυμπιάδα είναι γεγονός!

Οι δύο μεγάλοι σύλλογοι της Πάτρας συμφώνησαν για να προχωρήσει η συγχώνευση-απορρόφηση από την Ολυμπιάδα του ανδρικού τμήματος βόλεϊ του Απόλλωνα και θα αγωνιστεί στη θέση του στην Α2 Εθνική Ανδρών.

Μάλιστα χθες στάλθηκε πλήρης φάκελος στην ΕΟΠΕ με όλα τα απαιραίτητα έγγραφα προκειμένου η συγχώνευση-απορρόφηση να επικυρωθεί από την Ομοσπονδία. Ακολούθως η Ολυμπιάδα θα πάρει και τυπικά τη θέση του Απόλλωνα και στο πρόγραμμα του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής βόλεϊ Ανδρών, θα αντικαταστήσει τους «μελανόλευκους». «Είναι μία κίνηση προς όφελος του βόλεϊ της Πάτρας» τόνισε στις δηλώσεις του ο προπονητής της Ολυμπιάδας, Ακης Δαρείος και πρόσθεσε: «Σε αυτή την κίνηση μεγάλη είναι η συμβολή και των δύο ιστορικών Συλλόγων της Πάτρας, που έχουν δώσει πολλά στον αθλητισμό της πόλης και θα δώσουν ακόμη περισσότερα στο μέλλον».

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Θυμίζουμε ότι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής βόλεϊ ανδρών, που έχει προγραμματιστεί για τις 19 Οκτωβρίου, η Ολυμπιάδα/Απόλλωνας θα παίξει στην Καλαμάτα με την Καλαμάτα'80. Μάλιστα οι «πορτοκαλί» ήδη έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία τους χτίζοντας ρόστερ Α2 Εθνικής και το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου θα δώσουν το πρώτο τους φιλικό με αντίπαλο τον Θησέα του Αρη Αγγελόπουλου.

ΣΤΟΝ Α' ΟΜΙΛΟ

Η Ολυμπιάδα μετά από αυτή την εξέλιξη θα εκπροσωπήσει την φετινή χρονιά την Πάτρα στην δεύτερη την τάξη Εθνική Κατηγορία στο βόλεϊ. Θα συμμετάσχει στον Α' Ομιλο μαζί με τον ΑΟ Αιγιαλέων. Στον ίδιο Ομιλο έχουν κληρωθεί ΑΕ Αρμενίων, ΑΣ Κέρκης, ΑΟ Νέοι Βύρωνος, Καλαμάτα '80, Ροδίων Αθλησις, Πανιώνιος, Πανερυθραϊκός, Μίλωνας, ΓΕ Ηρακλείου και Δραπετσώνα.

Πηγή: pelop.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ