1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-04-2019 14:23

Θανάσης Ρέρρας: Χορηγοί, κόσμος και Δήμος Κερατέας μας οδήγησαν σε δύο τελικές φάσεις ανόδου

Ο Γ.Σ.Κερατέας μέσα σε διάστημα λίγων ημερών θα διεκδικήσει δύο ανόδους στα πρωταθλήματα ανδρών και γυναικών της ΕΣΠΑΑΑ και ο πρόεδρος του συλλόγου Θανάσης Ρέρρας ευχαρίστησε τους συντελεστές της επιτυχημένης χρονιάς και ειδικά τους χορηγούς, τους φίλους του συλλόγου για την δυναμική παρουσία τους εντός και εκτός έδρας αλλά και τον Δήμο Λαυρωτικής για την συμπαράσταση:

 

«Μετά από πολλά χρόνια βρισκόμαστε και πάλι μέσα σε δύο τελικές φάσεις πλέι οφ ανόδου στα πρωταθλήματα ανδρών και γυναικών της ΕΣΠΑΑΑ. Με πολύ κόπο κρατάμε τον σύλλογο δυνατό και πρωταγωνιστή. Θέλω να εκφράσω ένα "μεγάλο ευχαριστώ" στους χορηγούς μας που στηρίζουν την προσπάθεια μας, το αθλητικό και κοινωνικό μας έργο. Ενα "μεγάλο ευχαριστώ" στους συμπολίτες μου στην Κερατέα και στις γύρω περιοχές της ευρύτερης Λαυρεωτικής και των Μεσογείων που σε κάθε αγώνα δείχνουν ενδιαφέρον και γεμίζουν τα γήπεδα που αγωνίζονται οι ομάδες μας εντός και εκτός έδρας. Η Κερατέα αγαπά το βόλεϊ και τον αθλητισμό γενικότερα και το αποδεικνύει με την τεράστια παράδοση που έχει δημιουργήσει. Ο Γ.Σ.Κερατέας αποτελεί αναποσπαστο κομμάτι της αθλητικής ιστορίας της πόλης και εκφραστής της κοινωνικής ζωής του τόπου μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δήμο Λαυρεωτικής για τις διευκολύνσεις και την συμπαράσταση. Ιδιαίτερη μνεία θα ήθελα να κάνω σε μία αθλήτρια και εναν αθλητή. Τον Κώστα Σιολα και την Γεωργία Νταρδη που για πολλά χρόνια υπηρετούν τον Γ.Σ.Κρατέας και θυσιάζουν προσωπικές και οικογενειακες στιγμές για να βρίσκονται κοντά στον σύλλογο και να υπηρετούν τις ομάδες. Το ταξίδι συνεχίζεται...»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ