1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-04-2013 13:22

Ήταν όλοι εκεί για τον Γιώργο και καθιέρωση του τουρνουά από τη ΜΕΝΤ στη μνήμη του Κατσαμούρη

Cannot find volleynews.v2/ISTORIA/katsamouris folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/ISTORIA/katsamouris/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38

Mε μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η «ημέρα βόλεϊ» που ήταν αφιερωμένη στη μνήμη του Γιώργου Κατσαμούρη. Ο στόχος που ήταν να πουληθούν τα 600 εισιτήρια για την ενίσχυση της οικογένειας του επετεύχθη γεμίζοντας με ικανοποίηση τους ανθρώπους της ΜΕΝΤ οι οποίοι παράλληλα έδωσαν την υπόσχεση για καθιέρωση του τουρνουά ως ετήσιο θεσμό το μήνα Οκτώβριο.

Στους ημιτελικούς του Σαββάτου η ΜΕΝΤ νίκησε τον Ν. Βότση και η ΧΑΝΘ το ΠΟ.Ν Μουδανιών. Συμπαίκτες, φίλοι και απλοί φίλαθλοι του βόλεϊ υπέγραψαν στο βιβλίο μνήμης που έχει ανοιχτεί για τον Γιώργο Κατσαμούρη.
Διαιτητής: Κάλλης

ΜΕΝΤ: (Γκολίτσης): Σακόγλου, Πιπέργιας, Ναζίρης, Γεροβασιλείου, Μουράτης, Χρυσάφης, Μελιδώνης, Μαλεφκερίδης, Αλεξίου, Πατσινακίδης, Βέλο
Ν. ΒΟΤΣΗΣ: Καρπούζας, Κωνσταντινίδης, Αναγνώστου, Παπαδόπουλος, Κοτόρτσης, Τσολάκος, Τσαγκαλίδης, Φούσκας, Ζήκος, Κολέτας,

ΧΑΝΘ: (Σδραυκάκης): Ακριτίδης, Χριστόπουλος, Ντινόπουλος, Κατσιαφλιάκας, Τσάρας, Τέζιας, Ζαλίδης, Κεσογλίδης, Δίγκας, Οικονομίδης.
ΠΟ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ: Ροδοβίτης, Κεχαγιάς, Αναστασιάδης, Τσιόπουλος, Μαυροφρύδης, Χατζηγιαννάκης,
Σκουριάς, Διαμαντής, Κανακάρης, Χατζηιορδάνου.




Οι βετεράνοι

Ενδιάμεσα από τους ημιτελικούς αγωνίστηκαν βετεράνοι αθλητές του ΠΑΟΚ και της ΧΑΝΘ με τους περισσότερους από τους αγωνιζόμενους να υπήρξαν συμπαίκτες με τον Γιώργο Κατσαμούρη είτε στην ΧΑΝΘ είτε στον ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ: (Χρηστάρας): Καραβιδόπουλος, Βασιλικούδης, Κων/νίδης, Κυλίτσης, Γεωργιάδης,Αναγνώστου, Καρασαρλίδης, Γρηγοριάδης

ΧΑΝΘ (Φλώρος): Καρούσης Γ. Νανάς, Γεωργίου, Καρούσης Ι. Μηνόπουλος, Βολονάκης, Τσακνάκης




 

1 σχόλιο

  • Comment Link Καλοκώστας Κώστας Δευτέρα, 15 Απριλίου 2013 10:43 posted by Καλοκώστας Κώστας

    ΑΘΗΝΑ 11/4/2012.

    Η επιστολή αυτή αναφέρετε σε σημερινά γεγονότα τα οποία διαδραματίστηκαν στην σημερινή κλήρωση των ομίλων πανελλήνιου πρωταθλήματος παίδων- κορασίδων. Οι προημιτελική, ημιτελική φάση ήταν προγραμματισμένη για τους παίδες να γίνει 18-21 Απριλίου και το μόνο που έμενε ήταν να καταρτιστούν από κλήρωση οι όμιλοι και να καθοριστούν τα γήπεδα, σύμφωνα με την προκήρυξη όπου υπογράφετε με ημερομηνία 3/4/13 από τον Α΄ Αντιπρόεδρο κύριο Στουραϊτη και Γ.Γ. κύριο Σιδέρη.

    Όμως πριν την κλήρωση ανακοινώθηκε στους παρευρισκόμενους ότι η κλήρωση θα γίνει αλλά οι εν λόγο αγώνες θα γίνουν μετά τις 15 Ιουνίου, διότι εμπλέκονται αθλητές με υποχρεώσεις σε Εθνικές ομάδες και σχολικά πρωταθλήματα, αλήθεια όταν προγραμματίζεις κάτι και το ανακοινώνεις επίσημα δεν έχεις κάνει πλάνο να δεις εάν συμπίπτει με κάτι άλλο;

    Μπορείτε λοιπόν υπεύθυνοι της ανάπτυξης στην ΕΟ.ΠΕ. να κρατήσετε σε απραξία χωρίς αγωνιστική δραστηριότητα 16 ομάδες για 2 μήνες και, για 2 μόνο του βορά που εμπλέκονται και σας πιέζουν (Ηρακλής – Εθνικός Αλεξανδρούπολης) , να τους καλέσετε μετά να παίξουν σε 10-12 μέρες 7 παιχνίδια για να βγει ο πρωταθλητής.

    Ξέρετε ότι οι ομάδες έχουν και παιδιά 3ης λυκείου με πανελλήνιες εξετάσεις και εφόσον πάει μετά τις 15 Ιουνίου θα τα ξαναδούν στο γήπεδο οι προπονητές τους για προπόνηση μόνο τότε, με σοβαρούς κινδύνους τραυματισμών και ανέτοιμα πλέων για 3-4 έως 7 παιχνίδια σε πολύ σύντομο διάστημα; Επίσης παιδιά που είναι και στο beach volley και θα μπαινοβγαίνουν σε σάλα – άμμο πάλι με κινδύνους τραυματισμού ;

    Το καλύτερο διεξήχθη το final four παίδων ΕΣΠΑΑΑ χωρίς οι 4 ομάδες να γνωρίζουν επίσημα εάν περνάει στην επόμενη φάση και η 3η ομάδα της ένωσης, παρά μόνο προφορικά από την κυρία Μάρκου, προκήρυξη δεν αναρτήθηκε ποτέ στο side ούτε της ένωσης ούτε της ΕΟ.ΠΕ. παρά μόνο λέγανε τηλεφωνικά ότι ισχύει η περσινή! Η διευκρίνηση ήρθε με την νέα προκήρυξη 3/4/13 ( κατόπιν εορτής ) που λέει για πόσες ομάδες περνάνε από κάθε ένωση και προκρίνετε και η 3η της ΕΣΠΑΑΑ. Εδώ βέβαια εμπλέκετε και έχει ευθύνες και η ΕΣΠΑΑΑ.

    Επίσης η ΕΣΠΑΑΑ έχει ευθύνη στο να προασπίσει τα συμφέροντα των ομάδων που έχουν προκριθεί, να πάρει θέση υπέρ στο να γίνουν οι αγώνες στις προκαθορισμένες ημερομηνίες και φυσικά να δίνει στη δημοσιότητα προκήρυξη το σύστημα διεξαγωγής final four ευθύνης της και πόσες ομάδες προκρίνονται στην επόμενη φάση, πριν την διεξαγωγή αυτού για να μην υπάρχουν κακοπροαίρετες υπόνοιες δόλου , εκτός βέβαια αν δεν την ενδιαφέρει εάν ο πιθανός πρωταθλητής να είναι από την ΕΣΠΑΑΑ.

    Ας γίνουν λοιπόν οι όμιλοι που δεν εμπλέκονται στις καθορισμένες ημερομηνίες και ας υπάρχει η εκκρεμότητα εκεί που προκύπτει πρόβλημα. Όμως στην κλήρωση καθυστέρησε απο διάφορα τηλεφωνήματα και πιέσεις, ανακοινώθηκε από τον κύριο Σιδέρη η επιλογή όπως προέκυψε ότι οι Δ – Γ όμιλοι νότου μπορεί να προχωρήσουν στις προκαθορισμένες ημερομηνίες, εφόσον συμφωνήσουν όλες οι ομάδες στις προκαθορισμένες ημερομηνίες. Αλλά και εδώ ακόμα προέκυψε πρόβλημα με την άρνηση του Ολυμπιακού – Μίλωνα – Ρόδου, διότι δεν έχουν τα παιδιά στην προπόνηση αυτή την εποχή και τους βολεύει η αναβολή. Αλήθεια από τις 8 ομάδες των δυο ομίλων του νότου για τους 3 που αρνούνται για ευνόητους λόγους θα καταστρατηγήσει η ΕΟΠΕ προκήρυξη με καθορισμένες ημερομηνίες, ενώ οι άλλες 5 ομάδες θέλουν να γίνουν οι αγώνες όπως

    προβλέπει η προκήρυξη, δηλαδή η ΕΟ.ΠΕ αλλάζει τις προκηρύξεις και τις ημερομηνίες όπως τις υποβάλουν οι ομάδες, τότε γιατί κάθε ομάδα στην δήλωση συμμετοχής για την επόμενη φάση υπογράφει ότι αποδέχεται ρητά τους όρους τις προκήρυξης και τις ημερομηνίες αυτής και μετά ενώ ξέρουν ημερομηνίες αρνούνται να αγωνιστούν και η ΕΟ.ΠΕ κάνει πλάτες σε Ολυμπιακό, Μίλωνα, Ρόδο .

    Ακόμα μέχρι και αργά το βράδυ σήμερα 11/4 απόφαση από την επιτροπή πρωταθλήματος δεν έχει ληφθεί, για να ξέρουν οι ομάδες εάν σε 7 μέρες 18-19-20-21 Απριλίου, ξεκινάνε αγώνες πρόκρισης ή όχι και να κάνουν τον προγραμματισμό τους, ακόμα η επιτροπή ( Κύριος Σιδέρης ) δεν έχει μιλήσει με τον Πρόεδρο της ΕΟΠΕ, ενώ ο Α΄ αντιπρόεδρος δεν γνώριζε το θέμα μέχρι αργά το απόγευμα, ο οποίος έχει υπογράψει την εν λόγο προκήρυξη με τις προκαθορισμένες ημερομηνίες, και φαντάζομαι και η ηγεσία της ΕΣΠΑΑΑ δεν έχει πάρει χαμπάρι τίποτα από τα τραγελαφικά σημερινά γεγονότα.

    Ύστερα από όλα αυτά μιλάμε για την 5η θέση της εθνικής κορασίδων που θα μας βγάλει από την μιζέρια ( δήλωση προέδρου ), μιλάμε για πρόοδο του αθλήματος, ανάπτυξη, αναπτυξιακά πρωταθλήματα, προ εθνικές ομάδες (ξεκινήσανε στο τέλος των πρωταθλημάτων, και πριν 1,5 μήνα παρεμπιπτόντως ) και ελληνικό volleyball.

    Αστεία πράγματα, 2-3 ημερομηνίες δεν μπορούμε να βγάλουμε δυσκολότερα πράγματα μας βάζετε…… Ο νοών...νοείτω.

    Ευχαριστώ για την φιλοξενία σας.

    Καλοκώστας Κώστας.

    Φίλαθλος V.B.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ