1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1198
07-04-2013 13:09

Γλυκιά ήττα με εμπειρίες για τους πιτσιρικάδες της Ορεστιάδας

Η ομάδα της Ορεστιάδας παρότι ηττήθηκε με 3-1 από τον Αίαντα Εύοσμου στην αυλαία της Α2 του βόλεϊ ανδρών,  παρέμεινε στην πρώτη θέση του Γ’ ομίλου (δυο βαθμούς περισσότερους από τη ΜΕΝΤ) και θα παίξει στο τουρνουά ανόδου για τη Volleyleague με την ΑΕΚ και την Παναχαϊκή.

Ο προπονητής του ΑΟΟ Παναγιώτης Τσιακμάκης χρησιμοποίησε τους πιτσιρικάδες της ομάδας και παρότι ο μέσος όρος ηλικίας της Ορεστιάδας στο συγκεκριμένο ματς ήταν 20 ετών, συνεπικουρούμενοι και από τους Χουσίδη και Προδρομίδη κατάφερε και πίεσε τον Αίαντα αρκετά δείχνοντας πως το μέλλον ανήκει στην ομάδα της Ορεστιάδας.

Στο πρώτο σετ τα «μωρά» του Τσιακμάκη πίεσαν αρκετά και έχασαν το σετ στις λεπτομέρειες με 25-22. Στο δεύτερο σετ ο ΑΟΟ ξεκίνησε καλύτερα και προηγήθηκαν και με 5-8 αλλά η απειρία τους οδήγησε σε λάθη κυρίως στην υποδοχή επιτρέποντας στον Αίαντα να ισοφαρίσει γρήγορα σε 9-9. Οι φιλοξενούμενοι ξαναπήραν μια διαφορά 5 πόντων (16-21) αλλά ξανά έπεσαν στην ίδια παγίδα και τελικά έχασαν το σετ με 26-24.

Το τρίτο σετ ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι. Οι ομάδες πήγαιναν πόντο-πόντο μέχρι και το 12-12. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι πήραν ένα προβάδισμα 3 πόντων (18-15) αλλά οι πιτσιρικάδες της Ορεστιάδας δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη. Πραγματοποιώντας μια αντεπίθεση διαρκείας, πέρασαν μπροστά με 19-23 και χάριν του καλού μπλοκ που είχαν πήραν εν τέλει το σετ με 21-25 μειώνοντας σε 2-1. Με τον αέρα του τρίτου σετ η Ορεστιάδα  μπήκε δυνατά και στο τέταρτο σετ. Προηγήθηκε με 6-9 και 13-18 αλλά δεν άντεξε στην πίεση του Αίαντα ο οποίος ισοφάρισε σε 21-21 από το λάθος του διαιτητή Στεργιόπουλου και τελικά πήρε το σετ με 26-24 και τη νίκη με 3-1.

ΑΙΑΣ Εύοσμου – ΑΟ Ορεστιάδα: 3-1 (25-22, 26-24, 21-25, 26-24)

Διαιτητές : Στεργιόπουλος-Κωστόπουλος

ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ (Κουτουνίδης): Σκαρλατίδης, Καβαδάς, Καμαριώτης, Καψιμάλης, Βαφέας, Σακελλαρίδης, Βλάχος (λ), Κνάπεκ, Ιωακειμίδης, Μπαλάσκας, Ζολώτας.

ΑΟ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ (Π. Τσιακμάκης): Νένογλου, Χουσίδης, Προδρομίδης, Μίττας, Σκαρλατίδης, Κωνσταντινίδης, Τσαβδαυτζής, Ράζιαλης.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ