1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-11-2017 13:41

Μπρουκς, Κράβαρικ στον Πήγασο Πολίχνης

Δύο μεγάλες δόξες που άφησαν την σφραγίδα τους στο ελληνικό βόλεϊ, ανέλαβαν τις τύχες του Πήγασου Πολίχνης στην Α2 ανδρών.



Η διοίκηση του Θεσσαλονικιώτικου συλλόγου ανακοίνωσε τη συνεργασία με τους Φρέντυ Μπρούκς και Αντρέϊ Κράβαρικ . Ο πρώτος θα είναι προπονητής της ανδρικής ομάδας και των εφήβων και ο δεύτερος θα είναι μάνατζερ-τεχνικός διευθυντής του συλλόγου.


Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου :

«Το Δ.Σ. του Πήγασου Πολίχνης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του Συλλόγου με δύο θρύλους του ελληνικού και όχι μόνο, βόλεϊ.

Ο Φρέντυ Μπρουκς και ο Αντρέι Κράβαρικ, είναι από σήμερα μαζί μας. Αποτελούν πλέον μέλη της οικογένειας του ΠΗΓΑΣΟΥ, και μαζί θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε τους στόχους του αντρικού και του εφηβικού τμήματος.

Ο Φρέντυ Μπρουκς ως προπονητής των δύο ομάδων μας και ο Αντρέι Κράβαρικ ως τεχνικός διευθυντής του Συλλόγου, θα βοηθήσουν να συνεχιστεί η καλή πορεία του συλλόγου και των τμημάτων μας. Φρέντυ και Αντρέι σας καλωσορίζουμε στον ΠΗΓΑΣΟ και σας ευχόμαστε καλή επιτυχία.»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ