1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
07-10-2017 13:00

Ένταση και διακοπή στο τουρνουά του Άρη

Απρόοπτα και νεύρα είχε η πρώτη μέρα του τουρνουά «Μιχάλης Ζορπίδης» που διοργανώνει ο Άρης. Λόγω κακού προγραμματισμού, η δεύτερη αναμέτρηση στη Μίκρα ανάμεσα στον Άρη και την ΧΑΝΘ διεκόπη, εξ αιτίας επίσημου αγώνα μπάσκετ για το Β τοπικό της Θεσσαλονίκης.
Προηγήθηκε όμως μεγάλη ένταση των εμπλεκομένων με συνέπεια να προκύψει η εξής ανακοίνωση από τον Άρη:


«Το ανδρικό τμήμα πετοσφαίρισης( volleyball ) του Α.Σ. ΑΡΗ Θεσσαλονίκης ζητά ΣΥΓΝΩΜΗ από τον κόσμο , τους αθλητές , τους παράγοντες , τους διαιτητές και όλους όσους βρίσκονταν εχθές στον αγώνα ΑΡΗΣ - ΧΑΝΘ του 2ου Τουρνουά΄΄ΜΙΧΑΛΗΣ ΖΟΡΠΙΔΗΣ΄΄ εξαιτίας της μη σωστής ροής του παιχνιδιού .

Το ανθρώπινο λάθος του υπεύθυνου προγράμματος αμαύρωσε η απολίτιστη και εριστική συμπεριφορά του ΄΄προπονητή΄΄ ομάδας της επόμενης προγραμματισμένης συνάντησης για το Β τοπικό ! Βλαχομαγκιές ( του στυλ θα σας πετάξω έξω από το γήπεδο ) και ψευτοτσαμπουκάδες ΔΕΝ δεχόμαστε από κανέναν διότι σαν ΑΡΗΣ πιστεύουμε ακράδαντα στο αθλητικό ιδεώδες ! Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο των ΕΑΚ και τους εκπροσώπους της Ελληνικής Αστυνομίας για την συμβολή τους στην εκτόνωση της έντασης που ΔΥΣΤΥΧΩΣ όμως εξαιτίας αυτής δεν τελείωσε ως όφειλε ο αγώνας .

Για την ιστορία στο πρώτο παιχνίδι ο Νέστωρ νίκησε 3 - 1 τον Πήγασο Πολίχνης και πέρασε στον τελικό ενώ στο ΑΡΗΣ - ΧΑΝΘ σταμάτησε στο 1 -2 υπέρ της ΧΑΝΘ η οποία και θα αντιμετωπίσει τον Νέστωρ !!!

Όπως σας σεβόμαστε θα μας σέβεστε !!!»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ