1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
29-06-2017 19:28

Ζιώγας και Ντινόπουλος στη ΧΑΝΘ

Σε κοινή ανακοίνωση η ΧΑΝΘ γνωστοποίησε τους προπονητές της ανδρικής και της γυναικείας ομάδας. Ο λόγος για το Νίκο Ζιώγα (άνδρες) και τον Χρήστο Ντινόπουλο (γυναίκες).

Την νέα προσπάθεια των αγωνιστικών ομάδων έρχονται να στελεχώσουν οι προπονητές Νίκος Ζιώγας και Χρήστος Ντινόπουλος.

Ο Χρήστος Ντινόπουλος αναλαμβάνει τα ηνία της γυναικείας ομάδας βόλεϊ της Χ.Α.Ν.Θ. Είναι γεννημένος στις 13 Μαρτίου του 1989 , προέρχεται από τα σπλάχνα της ΧΑΝΘ, υπήρξε μέλος του τεχνικού team της γυναικείας ομάδας, εργάσθηκε επί σειρά ετών στα τμήματα υποδομής ενώ πέρσι ήταν ο προπονητής στις Νεάνιδες της Χ.Α.Ν.Θ. 
Σε δηλωσή του είπε: 
«Είμαι χαρούμενος που θα συμμετάσχω σε αυτή την προσπάθεια, είναι μια στιγμή που ονειρευόμουν καθώς προέρχομαι από την Χ.Α.Ν.Θ. την οποία υπηρετώ επί 19 χρόνια», δήλωσε στο “ymca.gr” o Χρήστος Ντινόπουλος και πρόσθεσε: «Η χαρά μου είναι διπλή γιατί η ομάδα μας φέτος θα συμμετάσχει στην Pre League, την ψηλότερη κατηγορία στην οποία έχει ποτέ αγωνιστεί. Είμαι υπερήφανος που αναλαμβάνω σε αυτή την ιστορική συγκυρία. Έχω πίστη στις δυνατότητες μου όπως και σε αυτές των συνεργατών και παικτριών μου. Εύχομαι να έχουμε καλή χρονιά με υγεία, χωρίς τραυματισμούς και να φτάσουμε όσο ψηλότερα μπορούμε», κατέληξε.

Oσον αφορά την αγωνιστική ομάδα των ανδρών η Χ.Α.Ν.Θ. ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας της με τον Νίκο Ζιώγα, ο οποίος αναλαμβάνει την καθοδήγηση της ομάδας από την θέση του προπονητή, η οποία και την επόμενη χρονιά θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α2. Ο Νίκος Ζιώγας είναι γεννημένος στις 17/03/1970, είναι πτυχιούχος Ακαδημίας Φυσικής Αγωγής και κάτοχος διδακτορικού με θέμα της «φυσική αποκατάσταση αθλητών πετοσφαίρισης με χρήση υγιεινών μέσων αποκατάστασης». Στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με τον Ο.Φ Γέρακα, ενώ επί σειρά ετών εργάστηκε στον Α.Ο. Κύδων (πέρασε από όλα τα τμήματα του συλλόγου, αντρικό, γυναικείο, υποδομές). Ήταν περιφερειακός ομοσπονδιακός προπονητής Δ. Κρήτης τις περιόδους 2011-13.
ziogas xant



1 σχόλιο

  • Comment Link Γερασιμος Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2017 23:26 posted by Γερασιμος

    Οικογενειακή επιχείρηση και αξιοκρατία πάνω απ ολα.
    Με μια χρονια στις νεανιδες και μια στις ακαδημιες εγινε προπονητης! Αρε κατακαημενη χανθ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ