1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
30-04-2017 18:54

Ψάρρας: «Ιδανικό φινάλε σε μια ιδανική σεζόν»

Ικανοποιημένος για την άνοδο στη Volley League εμφανιστηκε ο προπονητής του Εθνικού Σάκης Ψάρρας μετά από τη νίκη κόντρα στην Παλλήνη.
«Είναι το ιδανικό φινάλε σε μια ιδανική σεζόν, αφού η χρονιά πήγε όπως την είχαμε σχεδιάσει από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας. Καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς χρησιμοποιούσα συνέχεια τη λέξη «στοχοπροσήλωση». Ο στόχος ήταν να ανέβουμε πρωταθλητές κι αν είναι δυνατόν αήττητοι και τελικά τα καταφέραμε και τα δύο», δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα και συμπλήρωσε:

«Είχα 14 εξαιρετικούς αθλητές που δουλεύανε με αφοσίωση όλη τη χρονιά, μια διοίκηση, με πρωτεργάτη τον πρόεδρο κ.. Νικολινάκο, που ήταν δίπλα μας, ήταν συνεπέστατη κι έλυνε όλα τα προβλήματα. Φυσικά είχα και εξαιρετικούς συνεργάτες που ο καθένα έκανε πολύ καλά τη δουλειά για να βγει αυτό το αποτέλεσμα. Είναι νωρίς να μιλήσουμε για τη νέα χρονιά. Τώρα θα ξεκουραστούμε λίγο, θα γιορτάσουμε την επιτυχία μας την οποία αξίζαμε σαν ομάδα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ