1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
09-03-2017 21:03

Ελεύθερη είσοδος στο ντέρμπι της Α2

Την Κυριακή στις 19.30 το Ροδίων Άθλησις αντιμετωπίζει τον Εθνικό Πειραιώς, στο μεγάλο ντέρμπι του Α2 ομίλου της Α2 ανδρών. Αυτόν τον αγώνα πρέπει να τον παρακολουθήσουν όλοι οι Ροδίτες για αυτό και η διοίκηση της ομάδας αποφάσισε να μην βάλει εισιτήριο.
Η ανακοίνωση:

«Ο αγώνας που όλοι περιμέναμε! Την Κυριακή 12 Μαρτίου 2017 και ώρα 19.30, η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ροδίων Άθλησις φιλοξενεί τον πρωτοπόρο του 2ου Ομίλου της Α2 κατηγορίας και για πολλούς το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση μιας εκ των δυο θέσεων που οδηγούν στην Α1 εθνική κατηγορία, Εθνικό Πειραιώς.

Αν και η ομάδα του Εθνικού έχει το αήττητο μέχρι στιγμής (έχοντας χάσει μόνο 1 σετ), καθώς ο σχεδιασμός του φετινού ρόστερ έχει γίνει με αθλητές που αγωνίζονταν στη Α1 εθνική κατηγορία, το Ροδίων Άθλησις έχει δείξει ότι μέσα στην έδρα του αποτελεί μια άκρως ανταγωνιστική ομάδα «κοιτώντας στα μάτια» οποιονδήποτε αντίπαλο. Μιας και την ερχόμενη Κυριακή αναμένεται ένας πολύ συναρπαστικός αγώνας,τον οποίο όλοι πρέπει να παρακολουθήσουν, η διοίκηση του ΡΟΔΙΩΝ άθλησις αποφάσισε η είσοδος να είναι ελεύθερη για όλους.

Η προσπάθεια της διοίκησης για δημιουργία μαθητικής κερκίδας βρήκε ανταπόκριση και στον προσεχή αγώνα θα δώσουν το «παρών», τα πρώτα σχολεία με τους εκπαιδευτικούς τους. Για το λόγο αυτό, όσα σχολεία ή σύλλογοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν οργανωμένα το συγκεκριμένο αγώνα, μπορούν να επικοινωνήσουν με την γραμματεία του Ροδίων Άθλησις, καθημερινά από τις 14:00 έως τις 21:00 έως και το Σάββατο 10/3/2017, από τις 10:00 έως τις 14:00, στο τηλ. 2241001400 ή αποστέλλοντας σχετικό e-mail, στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Η παρουσία σας στο γήπεδο θα δώσει στους αθλητές την ώθηση που χρειάζονται για να πετύχουν το στόχο τους».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ