1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
09-12-2016 16:06

«Καμπάνες» για Κυριάκου, ΟΦΗ, Πανιώνιο και Χρυσοχόου

Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς στον προπονητή της γυναικείας ομάδας του Ηρακλή, Μιχάλη Κυριάκου. Του επιβλήθηκε ποινή 50 ημερών και πρόστιμο 300 ευρώ για τη συμπεριφορά του απέναντι τους διαιτητές του αγώνα με το ΔΑΣΩ.
Άσχημα μαντάτα και για τον ΟΦΗ που θα αγωνιστεί σε ένα παιχνίδι κεκλεισμένων των θυρών, ενώ θα πληρώσει και 1.700 ευρώ πρόστιμο. Στην ίδια μοίρα βρίσκεται και η γυναικεία ομάδα του Πανιωνίου που δέχθηκε ποινή μίας αγωνιστικής και 1000 ευρώ πρόστιμο για την συμπεριφορά του Τάκη Χρυσοχόου. Μάλιστα ο παράγοντας του Ιστορικού δεν θα μπορεί να μπει στο γήπεδο για 15 μέρες.

Αναλυτικά

Η αθλητική δικαστής στη συνεδρίαση της Παρασκευής 9 Δεκεμβρίου 2016 εκδίκασε τις παρακάτω υποθέσεις και αποφάσισε:

• Επέβαλε στον εγκαλούμενο προπονητή του σωματείου ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2015, κ. Μιχάλη Κυριάκου την ποινή του αποκλεισμού του όταν αγωνίζεται η ομάδα του για πενήντα (50) ημερολογιακές ημέρες και χρηματική ποινή τριακοσίων (300) ευρώ για την συμπεριφορά του προς τους διαιτητές του αγώνα της 20/11/16 μεταξύ των ομάδων ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ – ΔΑΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών.

Αθώωσε το εγκαλούμενο σωματείο ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2015 για την συμπεριφορά του προπονητή του.

• Αθώωσε το εγκαλούμενο σωματείο ΑΟ ΘΗΡΑΣ για την συμπεριφορά των φιλάθλων του στον αγώνα της 12/11/16 μεταξύ των ομάδων ΑΟ ΘΗΡΑΣ – ΑΟΝ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών.


• Επέβαλε στο εγκαλούμενο σωματείο ΟΦΗ τιμωρία έδρας μίας (1) αγωνιστικής και χρηματική ποινή χιλίων επτακοσίων (1700) ευρώ για την συμπεριφορά των φιλάθλων του στον αγώνα της 13/11/16 μεταξύ των ομάδων ΣΦΠ ΧΑΝΙΩΝ – ΟΦΗ του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών.


• Επέβαλε στον εγκαλούμενο παράγοντα του σωματείου ΓΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, κ. Παναγιώτη Χρυσοχόου την απαγόρευση παραμονής του στον αγωνιστικό χώρο όταν αγωνίζεται η ομάδα του για δεκαπέντε (15) ημερολογιακές ημέρες και χρηματική ποινή εκατόν πενήντα (150) ευρώ για την συμπεριφορά του προς τους διαιτητές του αγώνα της 12/11/16 μεταξύ των ομάδων ΓΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών.

Επέβαλε στο εγκαλούμενο σωματείο ΓΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ τιμωρία έδρας μίας (1) αγωνιστικής και χρηματική ποινή χιλίων (1000) ευρώ για την συμπεριφορά του παράγοντα του.

6 σχόλια

  • Comment Link ελενακι Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016 20:27 posted by ελενακι

    Eγω κυριε Βλαχο δεν μιλω για το Αιγάλεω μιλω για τα προστιμα του παραγοντα του Πανιωνιου. Τωρα οσο για την ορθογραφια φαινεται ότι εσυ εχεις τελειωση το πανεπιστιμιο του Μιτσιγγαν και εμεις εχουμε τελειωση την βοιδοσκολη.Συγχαρητηρια για την μορφωση.

  • Comment Link Κωστας Βλάχος Παρασκευή, 09 Δεκεμβρίου 2016 22:02 posted by Κωστας Βλάχος

    Ελενάκι μάθε πρώτα λίγη ορθογραφία και μετά να θες να διοικήσεις εσύ την ομοσπονδία! Αλήθεια εσύ Ελενάκι που τα ξέρεις αυτά πόσο είναι το πρόστιμο του Αιγάλεω που πήρε την ομάδα και έφυγε? ή εκεί μούγκα στην στρούγκα? αρχίσαμε τα ρουσφέτια Ελενάκι?

  • Comment Link ΤΑΚΗΣ  ΧΡΥΣΟΧΟΟΥ Παρασκευή, 09 Δεκεμβρίου 2016 19:01 posted by ΤΑΚΗΣ ΧΡΥΣΟΧΟΟΥ

    Παρακαλώ να τονιστεί το επίθετο μου!!! Ευχαριστώ πολύ.

  • Comment Link Ερώτημα Παρασκευή, 09 Δεκεμβρίου 2016 19:01 posted by Ερώτημα

    Ο Πανιώνιος θα πληρώσει τις μαγκιές του Τάκη????? Αυτος δεν ειχε αποσυρθει απο το Βολλευ?????

  • Comment Link fanatik Παρασκευή, 09 Δεκεμβρίου 2016 17:31 posted by fanatik

    Προλαβαινει ο Στουραιτης να τον στειλει σπιτι του,διαφορετικα ψηφο στον Τακη Χρυσοχοου...παραδειγμα προς μιμηση!!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ