1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-11-2012 23:59

Η βασίλισσα «λύγισε» στο ταϊ μπρέικ από τον «Πάμβο»

Ο Παμβοχαϊκός που προετοιμάζεται για το ντέρμπι κορυφής της Βόλεϊ Λιγκ με τον Άρη νίκησε με 3-2 σετ την Παναχαϊκή σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο Βραχάτι.

Πολύ καλή εμφάνιση έκανε και η Παναχαϊκή με εξαίρεση το 2ο σετ που είχαν λάθη στην υποδοχή. Η Παναχαϊκή προετοιμάζεται για την αναμέτρηση με την Δραπετσώνα για την 5η αγωνιστική του δεύτερου ομίλου της Α2.

Τα σετ: 25-22, 25-10, 24-26, 20-25, 15-12


ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ (Ζαλμάς): Τερζής, Γιοβάνοβιτς, Καλντέιρα, Μαντέκας, Παντελέων Καραγιάννης / Δημητρακόπουλος (λ), Μπεκιάρης, Κατσανεβάκης, Μπάκας Παπαδόπουλος, Βαρδής (λ), Δρόγγαρης

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Αγγελόπουλος): Ν. Ρουμελιώτης, Αγγελόπουλος, Μ. Ρουμελιώτης, Π. Ρουμελιώτης, Βλαχοστάθης / Αχιλλεόπουλος (λ), Μούρτζης, Πεφάνης, Μαυραγάνης, Χρηστιάς, Βανταράκης (λ).

Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής της Παναχαϊκής, Άρης Αγγελόπουλος δήλωσε:

«Αυτά τα παιχνίδια είναι να μπορέσεις να πετύχεις υψηλό βαθμό συγκέντρωσης και σε αυτό το κομμάτι πετύχαμε. Πιο συγκεκριμένα, απέναντι στην δυναμική του Παμβοχαϊκού σταθήκαμε πολύ καλά. Δεν έχει σημασία η νίκη ή η ήττα. Θέλαμε να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και να διορθώσουμε κάποιες ατέλειες μας και τα καταφέραμε».

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ