1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
02-09-2016 17:59

Νανάς:«Θα ήμαστε από τους πρώτους, αν όχι οι πρώτοι!»

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα η συνέντευξη τύπου του Άρη στην Αίθουσα Τύπου του Κλεάνθης Βικελλίδης, ενόψει της συμμετοχής του στην Α2.

Ο προπονητής, Στέφανος Νανάς, δήλωσε πως στόχος είναι η πρωτιά ενώ έκανε λόγο για ένα στοίχημα όλης της ομάδας. Με οδηγό την βαριά φανέλα του Άρη, η ομάδα μπορεί να τα καταφέρει. 

Από την πλευρά ο πρόεδρος του ΑΣ Άρης, Γιάννης Ψηφίδης, τόνισε πως το πρότζεκτ του Άρη είναι προτοπωριακό για την Α2. Στήριξη στην ομάδα, με λίγα έξοδα, ψηλούς, όμως, στόχους. Ο Γιάννης Βαρβούτας, έφορος του τμήματος, αναφέρθηκε στην ανάγκη η ομάδα να στηριχθεί σε παίκτες από τα πλάνα της και δήλωσε ότι θα αποφύγει την αγορά ξένων παικτών μακροπρόθεσμα.

Αναλυτικά:

Στέφανος Νανάς: Θα ήθελα να σας καλωσορίσω στον Άρη.
Έχουμε μια δύσκολη σεζόν. Κουβαλάμε παθογένειες του παρελθόντος, όπως γνωρίζεται όλοι πολύ καλά.
Οι επιλογές που γίνανε είναι ένα προσωπικό στοίχημα γιατί όλοι θέλουμε να πετύχουμε. Όλοι θέλουμε να αποδείξουμε κάτι. Και η διοίκηση, με πρώτιστο την οικονομική υγεία του Άρη.
Από την δικιά μου την πλευρά σαν νέος προπονητής σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Άρης θέλω να πετύχω και να φανεί η δουλειά μου.
Δεν θα εφαρμόσουμε μια τακτική που ο προπονητής είναι 17 σε 1. Το σταφ που έχουμε μπορεί να το ζήλευαν ομάδες Α1.
Κάθε παίκτης πρέπει να διψάει για διάκριση. Πέρυσι ήμουν σε μια ομάδα που ζούσαμε μια ψυχοφθόρα κατάσταση για να σώσουμε την κατηγορία. Φέτος θα κάνουμε το αντίθετο. Παρά το τι λέγεται εμείς θα πρωταγωνιστήσουμε. Είναι τόσο βαριά η φανέλα του Άρη που στο τέλος θα τα καταφέρουμε. Και θα ήμαστε από τις πρώτες ομάδες ή η πρώτη!
Μπροστά μας έχουμε 16 τελικούς.
Είμαστε υποχρεωμένοι σε κάθε παιχνίδι να δίνουμε το 100%. Βέβαια, πρώτα προέχει η υγεία. Ωστόσο στο τέλος θα είμαστε πολύ ψηλά.
Υπήρχε ένα διάστημα αδράνειας μέχρι να καταλήξουμε σε θέματα διοίκησης και ράστερ. Το ρόστερ έκλεισε μέσα σε μια εβδομάδα. Ωστόσο οι επιλογές που γίνανε με αφήνουν ευχαριστημένο. Θα φτάσουμε εκεί που πρέπει
Αποτέλεσε προσωπική μου επιλογή το να έχουμε σαν αρχηγό τον Δημήτρη Ωρολογά. Γιατί ξεκίνησε, ανδρώθηκε στον Άρη, ενώ και ο μπαμπάς του έχει ένα ένδοξο παρελθόν με την ομάδα. Την προηγούμενη φορά που ο Άρης ανέβηκε στην Α1 από την Α2 ο Ωρολογάς ήταν και πάλι αρχηγός. Ξέρει πώς να το κάνει!

Γιάννης Ψηφίδης: Η διοίκηση μας για την περίοδο πήρε κάποιες αποφάσεις αποφάσεις. Είναι απλές. Συμμετέχουμε στην Α2 έχουμε εφηβικό και παιδικό.  Έχουμε εγκαταστάσεις, γραφεία. Βάλαμε γενικό αρχηγό και έφορο τον Γιάννη Βαρβούτα.
Για παρά πολλά χρόνια το βόλει στον Άρη φαινόταν σαν μάστιγα προς το ταμείο. Αυτή τη στιγμή προσπαθούμε να αποδείξουμε με τον κύριο Νανά πως μπορούμε να φτιάξουμε μια ομάδα που θα μπορέσει να προσφέρει τα μέγιστα. Θέλουμε να μπορέσουμε να ανέβουμε στην Α1 με λιγότερα έξοδα. Θέλουμε πως μπορούμε να τα καταφέρουμε μέσα στην κρίση.
Τα έξοδα είναι λίγα για αυτό και το οικονομικό κομμάτι θα πάει κατευχήν. Ξεκινάει κάτι πρωτοποριακό για την Α2. Με λίγα έξοδα και υψηλούς στόχους.

Γιάννης Βαρβούτας: Με το που έδωσε ο πρόεδρος το οκ, μαζί με τους συνεργάτες μου επίλεξαμε ως προπονητή τον Στέφανο Νανά που αποτελούσε την πρώτη επιλογή. Από εκεί και πέρα όλοι οι παίκτες είναι επιλογές του προπονητή.
Το μόνο που μπορώ να πω στους παίκτες είναι ότι ξεκινάμε από την αρχή. Με ναυαρχίδα το αντρικό τμήμα. Η δουλεία που θα γίνει σε παιδικό, εφηβικό και αντρικό θα μας βγάλει όλους ασπροπρόσωπους. Θέλουμε να ξεφύγουμε από την ιστορία του να δίνεις χρήματα για ξένους οι οποίοι θέλουν καιρό να εγκλιματιστούν στην ομάδα. Διαλέξαμε παίκτες που προέρχονται από τα σπλάχνα της ομάδας. Μαζι με έτοιμους παίκτες μπορούμε στη συνέχεια να δημιουργήσουμε μια ομάδα ανταγωνιστική. Βέβαια, αυτό θα το δούμε στην πορεία. Καλή αρχή.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ