1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-06-2016 12:37

Έκκληση του Μιχαλόπουλου για το ανδρικό τμήμα της ΑΕΚ

Δηλώσεις με αφορμή το μηδαμινό ενδιαφέρον που έχει δείξει η διοίκηση της Ερασιτεχνικής στο Βόλεϊ Ανδρών της ΑΕΚ, έκανε στο aek-live.gr ο έφορος του τμήματος Γιάννης Μιχαλόπουλος.
«Εγώ και η τιμ Μάνατζερ Πόλα Κίτσου καλούμε εδώ και ενάμιση μήνα τη διοίκηση της ερασιτεχνικής να κάνουμε τον απολογισμό της χρονιάς και να κοιτάξουμε το σχεδιασμό για την επόμενη χρονιά.

Επί ενάμιση μήνα δεν έχουμε πάρει καμία απάντηση, με αποτέλεσμα να έχω στείλει ένα μήνυμα που αναγράφει «οφείλει η διοίκηση να ξοφλήσει τους παίκτες για να μπορέσει να υπάρξει μια επόμενη μέρα στο τμήμα».

Εάν δεν εξοφληθούν οι παίκτες και το τιμ που τους χρωστάνε 3,5 μήνες , δεν μπορεί να υπάρξει σχεδιασμός και δεν μπορεί να υπάρξει και ομάδα. Εμείς για να μαζέψουμε τα παιδιά αυτά πέρυσι φτύσαμε αίμα. Η διοίκηση δεν είναι κοντά στην ομάδα.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να εξοφληθεί το τμήμα ή να δοθεί ένα μέρος των χρημάτων για να μπορέσει να έχει συνέχεια το τμήμα του βόλεϊ αντρών. Δεν μπορώ άλλο να διακινδυνεύω την προσωπικότητά μου και την αγάπη μου για την ΑΕΚ. Δεν γίνεται στο τέλος να τρέχουμε για να φτιάξουμε ομάδα και να πάρουμε όποιον παίκτη δεν έχει βρει ομάδα. Αν δεν μπορούμε να πρωταγωνιστήσουμε και αν δεν μπορεί να αναλάβει η διοίκηση το μπάτζετ της ομάδας , να αποσυρθούμε και ας βρουν αυτοί χορηγούς και οτιδήποτε άλλο .Εαν δεν εξοφληθούν οι παίκτες δεν μπορεί να υπάρξει επόμενη μέρα για το τμήμα βόλεϊ. Χάνουμε την αξιοπιστία μας. Δεν θέλουμε μια απλή παρουσία στο πρωτάθλημα , δίχως στόχους. Πρέπει να πρωταγωνιστήσουμε. Είμαστε ΑΕΚ! Με υποσχέσεις δεν χτίζονται ομάδες».

6 σχόλια

  • Comment Link giannis volleyball Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2016 08:40 posted by giannis volleyball

    ΑΣΕ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΕ.ΣΤΙΣ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΠΡΙΝ 2 ΜΗΝΕΣ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΗΓΕΣ.ΜΗΝ ΚΛΑΙΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ.ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΙΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ.

  • Comment Link ΑΕΚ ultras Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2016 04:20 posted by ΑΕΚ ultras

    ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΖΗΤΑΣ ΕΥΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΚΑΙ ΜΑΚΗ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟ.ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΑΝ ΖΗΤΟΥΣΕΣ ΕΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕΣΩ ΑΛΕΞΙΟΥ ΘΑ ΜΑΖΕΥΕΣ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ 20,30 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΝΑ ΛΥΣΕΙΣ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΟΥ.ΚΑΤΣΕ ΓΙΝΕ ΠΕΡΙΓΕΛΟΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΝ ΤΟ ΖΑΛΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ...

  • Comment Link Pitsirikos Κυριακή, 19 Ιουνίου 2016 21:07 posted by Pitsirikos

    Ρε ποιόν κοροϊδεύετε? Στις 9 του μακαρίτη λέει ο λαός....
    Επαγγελματιες παράγοντες και η Κίτσου την κάνει μια χαρά τη "δουλείτσα"!!!!
    Άμα τη δείτε αλεξιπτωτιστή σε νεοφώτιστη ομάδα της Α1....Μην εκπλαγείτε!!!!
    ΑΕΚ θρησκεία και κουραφέξαλα...

  • Comment Link johndo Κυριακή, 19 Ιουνίου 2016 12:54 posted by johndo

    Μήπως πρέπει επιτέλους το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ να δώσουν στην ερασιτεχνική αυτά που χρωστάνε. Έλεος καλός ο τίγρης αλλά όταν είναι να δώσει λεφτά βρεγμένη γατούλα

  • Comment Link Volleyholic Κυριακή, 19 Ιουνίου 2016 11:19 posted by Volleyholic

    Κύριε Μιχαλόπουλε δεν έκατσε το deal με την περιβόητη συνένωση με τον Κύζικο? Κρίμα !!!!Δεν κάνετε μια ακόμα προσπάθεια και εσείς και ο κύριος Αλεξίου και η Πόλα με το μέγα χορηγό του Κύζικου που έχει βαλθεί να γίνει παράγοντας του βόλεϊ μήπως σας σώσει όλους μαζί? Κάντε υπομονή κύριε Μιχαλόπουλε και εσείς και οι συνεργάτες σας.... μπορεί σύντομα να είσαστε οι πιο τρανταχτές "μεταγραφές" της σεζόν!Θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι!!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ