1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
04-05-2016 13:12

«Φουλάρει» για άνοδο η Κύζικος

Με τον αέρα του φαβορί του φαβορί, η Κύζικος Νέας Περάμου αναχωρεί για τον Βόλο όπου θα  συμμετέχει στα μπαράζ ανόδου στην VolleyLeague.
Η ομάδα της Κυζίκου ξεκινάει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις την Παρασκευή όπου στις 20:00 αντιμετωπίζει στο κλειστό της Νέας Ιωνίας του Βόλου την ομάδα της ΜΑΣ Νίκη, το Σάββατο στις 17:00 την Παλλήνη και την Κυριακή στις 14:30 την ομάδα του ΑΠΦΣ Ηρακλή.

O προπονητής της ομάδας, Γιάννης Λάιος είπε στην «Αιχμή Μεγάρων»: «Από τον Αύγουστο που ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδας μας, κυριαρχεί στην σκέψη όλων μας ένας στόχος. Η άνοδος στην Α1 κατηγορία.
Ξέρω ότι και τις προηγούμενες χρονιές έγιναν σημαντικές προσπάθειες αλλά για διαφόρους λόγους δυστυχώς δεν καρποφόρησαν. Η φετινή αγωνιστική παρουσία της ομάδας μας έδειξε ότι είμαστε ικανοί για την ποθητή άνοδο στην μεγάλη κατηγορία. Δεν πρέπει να μας ξεγελά όμως το αήττητο των δύο γύρων της κανονικής περιόδου. Ελπίζω και πιστεύω τους τελευταίους τρεις αγώνες όπου κρίνονται όλα, να συνεχίσουμε την καλή απόδοση που θα συνοδεύεται και με νίκες. Τότε μόνο όλοι μαζί θα πανηγυρίσουμε την κατάκτηση του στόχου».

Δηλώσεις έκανε και ο αρχηγός της ομάδας Θ. Μπεκιάρης. «Το πρώτο κομμάτι του στόχους μας εκπληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία θα έλεγα, αφού καταφέραμε να τελειώσουμε αήττητοι του αγώνες της κανονικής περιόδου. Τώρα ξεκινάει ένα μίνι πρωτάθλημα στο οποίο θα πρέπει να επιβεβαιώσουμε αυτή την αγωνιστική μας επιτυχία. Πάμε στους αγώνες μπαράζ ανόδου με ανεβασμένη την ψυχολογία μας. Σεβόμαστε τον κάθε αντίπαλο αλλά δεν φοβόμαστε κανέναν, παρά μόνο τον κακό μας εαυτό. Έχουμε την ευκαιρία να πάμε την ομάδα στην μεγάλη κατηγορία και να ανταμειφθούν τόσο οι κόποι όλων μας την χρονιά που πέρασε, αλλά και οι κόποι όλων των ανθρώπων που έτρεξαν και μόχθησαν για τον σκοπό αυτό. Ευχαριστούμε όλους όσους ήταν δίπλα μας όλο αυτό το διάστημα (διοίκηση, χορηγοί, απλοί φίλαθλοι) και στο τέλος να είμαστε εμείς αυτοί που θα χαμογελάμε. Καλή μας επιτυχία και να γυρίσουμε στη Νέα Πέραμο με το πολυπόθητο εισιτήριο της ανόδου».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ