1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
20-12-2015 12:16

Ρεβεγιόν στα... ψηλά η Ελπίδα

Στην δεύτερη θέση της Α2 Ανδρών κλείνει η Ελπίδα το 2015, μετά και την 10η νίκη της σε 11 αγώνες. Τελευταίο «θύμα» της ομάδας του Γιώργου Καραβιδόπουλου ήταν η ΧΑΝΘ, που πρόβαλε αντίσταση στο δεύτερο και τρίτο σετ, πριν γνωρίσει την ήττα με 3-1 στους Αμπελόκηπους.
Πρωταγωνιστής, για μία ακόμη φορά, ο αρχηγός Φώτης Βασιλειάδης, που μαζί με τον Γιώργο Ακριτίδη οδήγησαν την ομάδα στη νίκη. Ετσι, την πρώτη αγωνιστική του νέου χρόνου, η Ελπίδα θα πάει στο Αιγίνιο για το ντέρμπι κορυφής με την πρωτοπόρο Νίκη Αιγινίου, με την οποία θα ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος.

Τα σετ: 3-1 (25-18, 24-26, 25-22, 25-16)

ΕΛΠΙΣ (Καραβιδόπουλος): Σταυρακάκης, Χριστόφας, Ακριτίδης, Χατζηχριστάκης, Βασιλειάδης, Βουλγαρίδης, Α. Ξένος (λ) - Ταλαμπίρης (λ), Παντίρης, Σαχπατζίδης, Βεληχάι, Σταυρίδης.

ΧΑΝΘ (Δράμπας): Αλεξίου, Τσοπάνογλου, Χρυσάφης, Παραδεισάνος, Τερζόγλου, Νικολακάκης, Πάντσιος (λ) - Κ. Ξένος (λ), Καλλέργης, Σπανουδάκης, Πρώιος.

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ

Η Ελπίδα Αμπελοκήπων εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του προπονητή και πρώην διεθνούς πασαδόρου Χρήστου Παπαθανασίου, που έφυγε τόσο νωρίς από κοντά μας. Καλό Παράδεισο Χρήστο…

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ