1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-12-2015 16:22

Η Κύζικος έριξε τρεις... ροπαλιές στον Ηρακλή

Η Κύζικος Νέας Περάμου μπήκε για τα καλά στη θέση του οδηγού στον Β΄ όμιλο του πρωταθλήματος Α2 ανδρών μετά την καθαρή νίκη που σημείωσε στην έδρα της επί του Ηρακλή Χαλκίδας.
Η ομάδα του Γιάννη Λάιου έκανε την καλύτερη εμφάνιση της σεζόν και απέκτησε προβάδισμα όχι μόνο για να πάρει μια από τις δύο προνομιούχες θέσεις του ομίλου που οδηγούν στα μπαράζ ανόδου αλλά ακόμα και την πρώτη θέση.

Καθοριστικό ήταν το 1ο σετ όπου η Κύζικος προηγήθηκε 24-22, ο Ηρακλής ισοφάρισε και η ομάδα της Νέας Περάμου επικράτησε 27-25 και απέκτησε ψυχολογικό προβάδισμα, ενώ στο 2ο και 3ο σετ ο Ηρακλής έκανε πολλά λάθη.

Ο Λάιος έχοντας εμπειρία από ανατροπές και αλλαγές δεδομένων στις δηλωσεις του κράτησε χαμηλά τον πήχη ωστόσο έδωσε συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες του: «Δε μπορώ να ξεχωρίσω κάποιον αθλητή μου. Ακόμα και αυτοί που κλήθηκαν να βοηθήσουν από τον πάγκο έκαναν αυτό που είχαμε σχεδιάσει. Ήταν ένα ντέρμπι και αντιδράσαμε σωστά αν και θα ήθελα να είχαμε τελειώσει πιο εύκολα το 1ο σετ όπου προηγηθήκαμε 24-22. Το πρωτάθλημα βρίσκεται σε εξέλιξη και δεν θα ήταν σωστό να κάνω προβλέψεις. Αν περάσουμε με επιτυχία και τα εμπόδια με Εθνικό και ΑΕΚ θα μπορούμε να λέμε πως θα είμαστε μέσα στην πρώτη δυάδα. Δεν χρειάζεται εφησυχασμός και χαλάρωση και πρέπει να μείνουμε σταθερά σε υψηλό επίπεδο».

Τα σετ: 3-0 (26-24, 25-21, 25-17)

ΚΥΖΙΚΟΣ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ (Λάιος) : Λυκουρέσης, Κρέτσης, Κούνας, Κατσανεβάκης, Ασπιώτης, Μπεκιάρης, Τσαδήμας -λ / Πεφάνης, Νικηφορίδης, Δρογκάρης.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Γκολίτσης) : Γκόρτσιανιουκ, Αδαμόπουλος, Φίνος, Κολτσιάκης, Αντιφάκος, Γεωργόπουλος, Κοντοστάθης -λ / Φωτιάδης, Αλεξάκης

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ