1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
19-11-2015 14:32

Πανιώνιος: «Για να υπάρχει νόημα στη χαρά, πρέπει να την μοιραζόμαστε»

Οι ομάδες του Πανιωνίου πηγαίνουν... τρένο στην Α2 ανδρών και γυναικών και η διοίκηση του συλλόγου καλεί τον κόσμο να συμπαρασταθεί στον Ιστορικό που πολεμάει για την άνοδο.

Οι ομάδες βόλεϊ του Συλλόγου μας έχουν ξεκινήσει τις φετινές αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στην Α2 Εθνική Κατηγορία με εντυπωσιακό τρόπο.

Η ομάδα των ανδρών, στην παρθενική της παρουσία στην Α2 Εθνική Κατηγορία μετρά τέσσερις νίκες, σε ισάριθμους αγώνες, χωρίς απώλεια σετ!

Αντίστοιχα και οι γυναίκες, μετρούν τέσσερις νίκες , σε τέσσερις αγώνες.

Αμφότερες οι ομάδες έχουν κάνει δυο εκτός έδρας νίκες και φιγουράρουν επάξια στη κορυφή της βαθμολογίας!

Παράλληλα των αγωνιστικών υποχρεώσεων, η ανδρική ομάδα -με τη συμμετοχή των οπαδών, του τερματοφύλακα του ποδοσφαίρου Νίκου Παπαδόπουλου και του Ερασιτέχνη- πραγματοποίησε το προηγούμενο Σάββατο μια κοινωνικού και ανθρωπιστικού περιεχομένου κίνηση, μια πράξη αγάπης και αλληλεγγύης, επισκεπτόμενη και ενισχύοντας του πρόσφυγες από τη Συρία κατά την επίσκεψη στη Μυτιλήνη στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, ανυψώνοντας το ανάστημα ενός Συλλόγου με βαθύ αίσθημα ευθύνης, ταυτισμένο με το ιστορικό παρελθόν του, προβάλλοντας το κοινωνικό πρόσωπο του αθλητισμού και κυρίως προσφέροντας άμεση έμπρακτη βοήθεια σε συνανθρώπους που το έχουν ανάγκη. .

Όλη αυτή τη φιλοσοφία παράλληλα με την πετυχημένη πορεία του τμήματος ο κόσμος του Πανιωνίου και όχι μόνο, την έχει αγκαλιάσει.

Άλλωστε, οι προπονητές, οι αθλητές και οι άνθρωποι των τμημάτων αυτών αγωνίζονται και μοχθούν για το καλό του Συλλόγου, για τον Πανιώνιο, και οι προσπάθειες αυτές ευδοκιμούν και έχουν τον θετικό αντίκτυπο σε όλα τα επίπεδα των οποίων μάρτυρες γίνονται όλοι, φίλαθλοι, οπαδοί, απλοί λάτρεις του αθλήματος, δίνοντας ένα μοναδικά αξιέπαινο πρότυπο.

Χωρίς τη παρουσία και την στήριξη του κόσμου όμως, όλη αυτή η προσπάθεια δεν θα είχε όλο αυτό τον θετικό αντίκτυπο!

Γι’ αυτό λοιπόν, οι δυο ομάδες μας, μέσω όλων των αθλητών, των αθλητριών και των προπονητών τους, ζητούν τη παρουσία και την ενίσχυση του κόσμου του Πανιωνίου σε κόσμια πλαίσια στους αγώνες τους, το Σάββατο και τη Κυριακή.

Για να υπάρχει νόημα στη χαρά, θέλουμε να την μοιραζόμαστε.

Σάββατο, 15.00, Αρτάκης, Πανιώνιος –Ρέθυμνο, Βόλεϊ Ανδρών

Κυριακή, 19.30, Αρτάκης, Πανιώνιος –Ιωνικός, Βόλεϊ Γυναικών

Σας περιμένουμε όλους!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ