1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
09-11-2015 18:52

Ο Πανιώνιος κοντά στους πρόσφυγες

Προσφυγικός σύλλογος είναι ο Πανιώνιος και φίλοι της ομάδας δεν θα μπορούσαν να μείνουν ασυγκίνητοι στο προσφυγικό φαινόμενο που πήρε μεγάλη έκταση τους τελευταίους μήνες. Για αυτό το λόγο συγκεντρώνουν ρούχα και τρόφιμα για να τα στείλουν στη Μυτιλήνη. Το έναυσμα δόθηκε από τον τερματοφύλακα Νίκο Παπαδόπουλο, ενώ στην προσπάθεια συμμετέχει και η ανδρική ομάδα βόλεϊ.
Η ανακοίνωση

Ο ΣΥΝΔΕΜΟΣ ΦΙΛΩΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ << Πανθηρες >>, δείχνοντας για ακόμη μια φορά το κοινωνικό του πρόσωπο, ξεκινάει μια προσπάθεια συλλογής διαφόρων πραγμάτων-ειδών πρώτης ανάγκης τα οποία θα σταλούν με αντιπροσώπους του στο νησί της Λέσβου. Η κίνηση μας γίνεται για όλους εκείνους τους πρόσφυγες που προσπαθούν να βρουν ένα καλύτερο αύριο στην αφιλόξενη γι’ αυτούς Ευρωπαϊκή Ένωση … Οι άνθρωποι αυτοί συχνά πέφτουν θύματα δουλεμπόρων , οι οποίοι δεν δείχνουν κανέναν οίκτο και ντροπή για τα εκατοντάδες βρέφη και μικρά παιδία που χάνονται καθημερινά στην θάλασσα . ΕΜΕΙΣ το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να συγκεντρώσουμε είδη ρουχισμού όπως ρούχα για άνδρες – γυναίκες και παιδιά όλωντων ηλικιών , παπούτσια , κάλτσες , εσώρουχα ανδρικά-γυναικεία , κουβέρτες, σεντόνια κ.λ.π. Επίσης μαζεύουμε και τρόφιμα όπως μακαρόνια , ρύζι , όσπρια , κονσέρβες …

Αφού συγκεντρωθούν τα πράγματα θα χωριστούν σε κατηγορίες και θα συσκευαστούν σε κούτες τις οποίες μέλη του Συνδέσμου θα τα μεταφέρουν στην Μυτιλήνη … Αξίζει να σημειωθεί ότι το έναυσμα για την όλη προσπάθεια δόθηκε από τον Νίκο Παπαδόπουλο τον τερματοφύλακα της επαγγελματικής ομάδας μας κάτι που μας συγκινεί ιδιαιτέρως.

Επιπλέον στην όλη προσπάθεια συμμετέχει η ανδρική ομάδα Βόλεϊ η οποία θα συγκεντρώσει και θα παραδώσει μαζί με εμάς τα πράγματα στην Μυτιλήνη .
Τα πράγματα που ο καθένας επιθυμεί να φέρει τα συγκεντρώνουμε στο σύνδεσμο των Πανθήρων στην Αγίου Ανδρέα 1 στο γήπεδο του Πανιωνίου Απέναντι από τον ‘’ Νίκο ‘’ και ώρες Τρίτη-Πέμπτη από τις 9.00 μ.μ. Ακόμα την ημέρα του ποδοσφαιρικού αγώνα ο Σύνδεσμος θα είναι Ανοικτός από τις δώδεκα το μεσημέρι μέχρι το βράδυ . Τέλος εντός της εβδομάδας θα ανακοινωθεί σημείο στην Πλατεία Νέα Σμύρνης όπου και θα συνεχιστεί η συλλογή εφοδίων και ειδών πρώτης ανάγκης με σκοπό άνθρωποι της Πόλης μας που θέλουν και μπορούν να ενισχύσουν την προσπάθεια μας …

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ