1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
27-10-2015 14:25

Συνέχισε την πορεία του ο Ηρακλής Χαλκίδας

Δεύτερη νίκη σε ισάριθμους αγώνες στο πρωτάθλημα της Α2 για την ομάδα των ανδρών του Ηρακλή Χαλκίδας που επικράτησε με 3-0 επί της ομάδας του Απόλλωνα στο κλειστό γυμναστήριο Κανήθου «Τάσος Καμπούρης».

Η ομάδα του Σπύρου Γκολίτση έδειξε από την αρχή τις προθέσεις της απέναντι σε ένα ισχυρό αντίπαλο και με πολύ καλό σέρβις - υποδοχή και δίκαια έφτασε στη δεύτερη νίκη της. Εξαίρεση στην καλή απόδοσή της το «μισό» του 3ου σετ όπου με μία αδικαιολόγητη χαλάρωση έδωσε την ευκαιρία στους Αθηναίους φιλοξενούμενους να βρίσκονται μπροστά στο σκορ μέχρι το 19.

Από τον Ηρακλή Χαλκίδας χωρίς να υστερήσει κανείς ξεχώρισε για την σταθερότητά του ο Μάκης Κολτσιάκης (ακραίος), ο Βασίλης Γεωργόπουλος (πασασόδος) που βρίσκει ρυθμό και οι κεντρικοί Αντιφάκος-Αδαμόπουλος. Ο αρχηγός της ομάδας Ζένια Γκόρτσιανουκ χωρίς να έχει φτάσει ακόμη σε βαθμό αγωνιστικής ετοιμότητας έδωσε τις λύσεις όπου και όταν χρειάστηκε.


Τα σετ: 3-0 (25-20, 25-17, 27-25)

Διατητές: Καπάνταης, Μενεσλής

ΗΡΑΚΛΗΣ (Γκολίτσης): Γκόρτσανιουκ, Γεωργόπουλος, Φίνος, Κολτσιάκης, Αδαμόπουλος, Αντιφάκος/ Κοντοστάθης - λ, Φωτιάδης
ΑΠΟΛΛΩΝ(Νικηφορίδης): Σασάτι, Μανιάτης, Αμαριανάκης, Κυριακίδης, Ανάγνου, Χατζηκάλφας/ Κοτσάμπασης - λ , Γεωργίου, Παπαστέλιος, Φραγκιαδάκης

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ