1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
05-08-2015 18:15

Φραγιόγλου: «Μπαράζ ανόδου στις γυναίκες, καθιέρωση στους άνδρες» (video)

Ο Πανιώνιος για πρώτη φορά στην ιστορία του θα έχει ομάδες και στα δύο εθνικά πρωταθλήματα (Α2 ανδρών και γυναικών). Ο Νίκος Φραγιόγλου είναι ο έφορος των δύο ομάδων του συλλόγου της Νέας Σμύρνης. Μετά την κλήρωση των ομίλων στην Α2 γυναικών ο Πανιώνιος βρίσκεται στον 2ο υπο-όμιλο και θα έχει πρεμιέρα με τον Γ.Σ.Χαλανδρίου. Στόχος είναι η είσοδος στα μπαράζ ανόδου. Στους άνδρες οι «Πάνθηρες» βρίσκονται στον Α΄όμιλο και στο ντεμπούτο του θα έχει ρεπό. Ο Νίκος Φραγιόγλου είπε στο volleynews.gr:
«Οι άνδρες είναι για πρώτη φορά στην ιστορία τους στην Α2 εθνική κατηγορία. Έχουμε φτιάξει έναν αξιοπρεπέστατο σύλλογο με νεαρούς αθλητές. Θέλουμε να κάνουμε μία αξιοπρεπέστατη πορεία, να σωθούμε άνετα και να διεκδικήσουμε τη νίκη σε όλους σχεδόν τους αγώνες. Το κυριότερο είναι να εδραιωθούμε στην κατηγορία. Προπονητής είναι ο ίδιος που ήταν και τα δύο προηγούμενα χρόνια, ο Αργύρης Ψάρρας. Έχουμε μία άριστη σχέση. Ο βασικός κορμός της ομάδας έχει μείνει. Η πιο βασική αλλαγή που έχουμε κάνει είναι ο πασαδόρος, αλλά όλα τα υπόλοιπα παιδιά έχουν μείνει στην ομάδα», είπε για το ανδρικό τμήμα.


Στη συνέχεια ο έφορος των «Πανθήρων» σχολίασε το γυναικείο τμήμα: «Στις γυναίκες έχουμε κάνει κάποιες προσθήκες σε νεαρές ηλικίες, αλλά αρκετά καλές αθλήτριες. Έχουν έρθει 3-4 καινούρια κορίτσια και κοιτάμε μήπως κάνουμε και κάποια άλλη κίνηση. Στόχος μας εφέτος είναι να πάμε όσο γίνεται ψηλότερα και γιατί όχι, να μπορέσουμε να μπούμε στα μπαράζ ανόδου. Προπονητής παραμένει ο κύριος Νίκος Κωστακόπουλος».

Για τον μπασκετικό Πανιώνιο: «Μπασκετικός σύλλογος είναι, αλλά έχει κάποια προβλήματα το μπάσκετ αυτόν τον καιρό και προσπαθούμε να τραβήξουμε τον κόσμο προς το μέρος μας τώρα που και οι δύο ομάδες μας είναι στις εθνικές κατηγορίες».

Όσο για τις ακαδημίες: «Οι ακαδημίες είναι κυρίως κοριτσάκια και προσπαθούμε με την καινούρια χρονιά να φτιάξουμε τμήματα και για αγοράκια. Δόξα τω Θεώ έχουμε κάθε χρόνο 150-200 κορίτσια και προσπαθούμε να τα αυξήσουμε».

 Α1 Γυναικών 2015-16 - Το πρόγραμμα (pdf)
Α2 Ανδρών - Α’ όμιλος - Το πρόγραμμα (pdf)
Α2 Ανδρών - Β’ όμιλος - Το πρόγραμμα (pdf)
Α2 Ανδρών - Γ’ όμιλος - Το πρόγραμμα (pdf)
Α2 Γυναικών, Α’ όμιλος, 1ος υποόμιλος - Το πρόγραμμα (pdf)
Α2 Γυναικών, Α’ όμιλος, 2ος υποόμιλος - Το πρόγραμμα (pdf)
Α2 Γυναικών, Β’ όμιλος, 1ος υποόμιλος - To πρόγραμμα (pdf)
Α2 Γυναικών, Β’ όμιλος, 2ος υποόμιλος - Το πρόγραμμα (pdf)

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ