1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
05-08-2015 13:30

Αθανασέκος: «Πρώτος στόχος του Απόλλωνα η 4αδα» (video)

O έφορος του ΓΣ Απόλλων Αθηνών Δημήτρης Αθανασέκος εκπροσώπησε τον ιστορικό σύλλογο της Ριζούπολης στην κλήρωση των ομίλων του Β΄ομίλου Α2 ανδρών και μίλησε στο volleynews.gr για τους στόχους, την οργάνωση και τα πλάνα του συλλόγου για το τμήμα του βόλεϊ. Προπονητής παραμένει ο Κώστας Νικηφορίδης, ενώ αποκτήθηκαν μεταξύ άλλων ο Γιώργος Αμαριανάκης, ο Μιχάλης Μανιάτης, Βασίλης Κυριακίδης και Μίμης Σασάτη.

«Τηρουμένων των αναλογιών ο Απόλλων είναι ένα σωματείο που θα ξοδέψει τα λεφτά που θέλει και πρέπει να ξοδέψει βάσει της οικονομικής κατάστασης στη χώρα μας. Έχουμε πέσει σε έναν όμιλο ο οποίος είναι πάρα πολύ δύσκολος, με μεγάλες ομάδες όπως είναι η ΑΕΚ, με ομάδες που έχουν δαπανήσει πολλά, όπως είναι ο Εθνικός και η Κύζικος. Εμείς ευελπιστούμε με το ρόστερ που φτιάξαμε εφέτος να τα πάμε καλά και να μπορέσουμε να είμαστε στην πρώτη τετράδα. Θα κάνουμε τις υπερβάσεις μας, θα παίξουμε ωραίο βόλεϊ και ευελπιστούμε πως θα έχουμε καλά αποτελέσματα.

Προπονητής μας και εφέτος είναι ο Κώστας Νικηφορίδης. Κάναμε αρκετές μεταγραφές, φέραμε στην ομάδα μας ως πασαδόρο τον Μιχάλη Μανιάτη, έναν καταξιωμένο για αυτή την κατηγορία πασαδόρος. Ήρθε ο Μίμης Σασάτη, ένας έμπειρος κεντρικός, ήρθε ο Γιώργος Αμαριανάκης από την ΓΕ Αλεξανδρούπολής. Εϊναι ο γιος του Σωτήρη Αμαριανάκη, ένα παιδί που θα παίξει πολύ καλό βόλεϊ. Από την ίδια ομάδα ήρθε ο Βασίλης Κυριακίδης που πιστεύουμε ότι σαν κεντρικός κι αυτός θα είναι ένας πολύ καλός παίκτης. Αυτά τα παιδιά τα παιδιά είναι νέα παιδιά. Έχουμε κάνει έξι κινήσεις εφέτος και πιστεύουμε ότι θα τα πάμε καλά».

Ο ρεαλιστικός μας στόχος είναι να είμαστε στην τρίτη, τέταρτη ή πέμπτη θέση. Δεν μπορούμε να μιλάμε για άνοδο».

Όσο για τις ακαδημίες του Απόλλωνα, ο Δημήτρης Αθανασέκος είπε: «Οι ακαδημίες μας με βάση κορίτσια κι όχι αγόρια. Προσπαθούμε να κάνουμε ένα τμήμα αγοριών, αλλά στην περιοχή που είμαστε έχει πάρα πολλές ομάδες και δεν μπορούμε να το κατορθώσουμε. Ευτυχώς έχουμε πάρα πολλά κορίτσια κι εκεί μπορούμε να ελπίζουμε ότι θα έχουμε άνοδο του επιπέδου στο βόλεϊ του Απόλλωνα. Στα τμήματα υποδομής των κοριτσιών προπονητές είναι δύο παιδιά από την ομάδα μας, ο Μιχάλης Κοτζάμπασης και ο Γιώργος Παπαστέλιος, ενώ στις γυναίκες ο Παύλος Μαναριώτης».

 

 

Α1 Γυναικών 2015-16 - Το πρόγραμμα (pdf)
Α2 Ανδρών - Α’ όμιλος - Το πρόγραμμα (pdf)
Α2 Ανδρών - Β’ όμιλος - Το πρόγραμμα (pdf)
Α2 Ανδρών - Γ’ όμιλος - Το πρόγραμμα (pdf)
Α2 Γυναικών, Α’ όμιλος, 1ος υποόμιλος - Το πρόγραμμα (pdf)
Α2 Γυναικών, Α’ όμιλος, 2ος υποόμιλος - Το πρόγραμμα (pdf)
Α2 Γυναικών, Β’ όμιλος, 1ος υποόμιλος - To πρόγραμμα (pdf)
Α2 Γυναικών, Β’ όμιλος, 2ος υποόμιλος - Το πρόγραμμα (pdf)

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ