1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
24-06-2015 20:43

Ο Μπουτσουρής θέλει Ανδρεάδη στην ΑΕΚ, γυρίζει ο Κατσανεβάκης

Την επιθυμία του να παραμείνει στο ρόστερ της ΑΕΚ ο Ανδρέας Ανδρεάδης, εξέφρασε ο νέος προπονητής της «Ένωσης», Νίκος Μπουτσουρής, λίγο μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, ενώ συμφώνησε να επιστρέψει ο Σταύρος Κατσανεβάκης.

Ο Μπουτσουρής θέλει τον Αδρεάδη αλλά υπάρχει το πρόβλημα των οφειλών της προηγούμενης σεζον. Οι δύο άνδρες είχαν μία πρώτη συνάντηση κατά την οποία ο Μπουτσουρής τόνισε πως θέλει τον Ανδρεάδη μαζί με τον Κατσανεβάκη να αποτελέσουν τον βασικό κορμό της νέας ομάδας, αλλά και τα «όπλα της». 

«Εννοείται ότι θέλουμε τον Ανδρεάδη στην ομάδα. Τον γνωρίζω και σαν παίκτη, έχουμε συνεργαστεί παλαιότερα στον Παναθηναϊκό. Θα μας βοηθήσει πολύ η εμπειρία του όμως εγώ μίλησα μαζί του καθαρά προπονητικά και τις σκέψεις που υπάρχουν για τη νέα ομάδα. Το θέμα της παραμονής του όμως αφορά την διοίκηση και με αυτή θα μιλήσει ο παίκτης. Τα οικονομικά μεγέθη και δεδομένα στην Α2 είναι πολύ διαφορετικά και εμείς σε αυτή την λογική θα κινηθούμε», δήλωσε στην «Ώρα των Σπορ» ο Νίκος Μπουτσουρής. 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ