1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-03-2015 18:02

Σώθηκε η Ροδίων Άθλησις, κινδυνεύει η Δραπετσώνα

Ο Πανελλήνιος νίκησε την Δραπετσώνα με 3-1 (25-18, 25-23, 21-25, 25-23) για την 21η και προτελευταία αγωνιστική του Α΄ομίλου στο πρωτάθλημα Α2 ανδρών, ενώ η Ροδίων Άθλησης (φωτό) νίκησε 3-0 (25-12, 25-20, 25-18) τον Μίλωνα στη Ρόδο.

Οι αγώνες έγιναν και οι δύο την ίδια ώρα καθώς είχαν κοινό βαθμολογικό ενδιαφέρον. Η Ροδίων Άθλησης έπιασε τους 23 βαθμούς και εξασφάλισε την παραμονή της ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα της τελευταίας αγωνιστικής. Η μάχη για την τρίτη θέση του Α΄ομίλου που οδηγεί στα τοπικά είναι μεταξύ της Δραπετσώνας και της Αργυρούπολης που μάλιστα προέρχονται από τον ίδια Ενωση (ΕΣΠΕΔΑ).

Η Δραπετσώνα γνώρισε την ήττα στην Κυψέλη από τον αδιάφορο βαθμολογικά Πανελλήνιο, ενώ η Αργυρούπολη πήρε 3 βαθμούς από τον αγωνα με τον Οδυσσέα Αμαρουσίου ο οποίος έχει εγκαταλείψει το πρωτάθλημα. Επομένως η Αργυρούπολη έπιασε τους 20 βαθμούς και η Δραπετσώνα έμεινε στους 18 βαθμούς. Την τελευταία αγωνιστική θα παίξουν Μίλων - Αργυρούπολη και Δραπετσώνα - Ροδίων Άθλησης.

Η Αργυρούπολη εάν νικήσει με οποιοδήποτε σκορ μένει στην κατηγορία και υποβιβάζεται η Δραπετσώνα. Εάν ηττηθεί η Αργυρούπολη από τον Μίλωνα και η Δραπετσώνα πάρει τρίποντο με την Ροδίων Άθλησης θα σωθεί η Δραπετσωνα καθώς και στην ισοβαθμία με την Αργυρούπολη έχει πλεονέκτημα.

Αργότερα όλα τα αποτελέσματα και οι βαθμολογίες της 21ης αγωνιστικής και στους τρεις ομίλους Α2 ανδρών.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ