1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-02-2015 21:42

Έρη Ζώρη: «Η Κύζικος πρωταγωνίστρια σε όλα τα επίπεδα»

Με την ευκαιρία της διεξαγωγής των ημιτελικών του πανελλήνιου πρωταθλήματος εφήβων στη Νέα Πέραμο η διοίκηση της Κύζικου κάνει ένα μίνι απολογισμό για τη δουλειά που έχει γίνει απο το καλοκαίρι μέχρι τέλος Φεβρουαρίου. Η πιθανή απώλεια των μπαράζ δεν «τρομάζει» και δεν απογοητεύει τη διοίκηση του συλλόγου, αντίθετα κρατάει τα θετικά και συνεχίζει με δράσεις σε όλα τα επίπεδα. 
Κάνουμε έναν μίνι απολογισμό και βλέπουμε πως έχουν καταγραφεί μόνο θετικές εξελίξεις σε όλα τα τμήματα Η ανδρική ομάδα ου Γιώργου Μπακοδήμου αγωνίζεται στην Α2 και μέχρι πρότινος κατείχε τη δεύτερη θέση που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου. Ο τραυματισμός όμως του πασσαδορου Σωτήρη Τσέργα, κατατάσσει την ομάδα στην τρίτη θέση του ομίλου αυτή τη στιγμή, έχοντας ελπίδες όμως για κάτι καλύτερο», είπε η αντιπρόεδρος της Κύζικου Νέας Περάμου Έρη Ζώρη.

Σχετικά με τις ομάδες παίδων και γυναικών είπε: «Μετά από αποχή δύο ετών, ο σύλλογος συμμετέχει και πάλι στα πρωταθλήματα παίδων και γυναικών της ΕΣΠΕΔΑ και με απόλυτα επιτυχημένη πορεία. Το γυναικείο τμήμα (με προπονητή τον Αντώνη Θεοδωροπουλο που είναι και αθλητής της ανδρικής ομάδας) αγωνίζεται για τα μπαράζ ανόδου, το δε παιδικό τμήμα (με προπονητή το Χρήστο Βαρδή που είναι και αθλητής της ανδρικής ομάδας) είναι με το ένα πόδι στο φάιναλ-4».

Για τα τμήματα υποδομής και ακαδημιών του συλλόγου δήλωσε: «Αυτή τη στιγμή η ακαδημία απαριθμεί 120 παιδιά. Μάλιστα οι μικρότεροι αθλητές μας είναι ηλικίας μόλις 3 ετών»

Για την πρωτοβουλία τμήματος παλιαμάχων γυναικών η Ζώρη δήλωσε: «Δημιουργήθηκε τμήμα παλαιμάχων γυναικών από πρώην αθλήτριες του συλλόγου το οποίο ανέλαβε το κομμάτι της κοινωνικής ευθύνης του συλλόγου μας. Διοργανώνοντας 3 φορές φέτος αγώνες φιλανθρωπικού χαρακτήρα, συγκεντρώνοντας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τα παιδικά χωριά sos και για τα κοινωνικά παντοπωλεία του δήμου μας. Γενικά εμείς στη Νέα Πέραμο τον πρωταθλητισμό δεν τον ταυτίζουμε με μονόδρομο για τίτλους αλλά με τον πρωταγωνιστικό ρόλο εντός κι εκτός γηπέδων», τόνισε η Ζώρη.

2 σχόλια

  • Comment Link Periergos Δευτέρα, 02 Μαρτίου 2015 06:35 posted by Periergos

    Εσυ εκει στο Πέραμα έχεις πάει ποτε σου στην α2 και δε το θυμόμαστε;;;
    Κάτσε εκει στην κακομοιριά σου και άσε τι κάνουν οι αλλοι

  • Comment Link perama Σάββατο, 28 Φεβρουαρίου 2015 16:27 posted by perama

    Παλι πεταμενα λεφτα κυρια ζωρη 2 χρονιες συνολικα το μεγαλττερο μπατζετ και παλι 3 και τεταρτη θεση παλι καλα να λεμε στην χειροτερη Α2 της τελευταιας δεκαετιας

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ