1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
26-10-2014 14:22

Ικανοποιημένοι οι δύο πρώην συμπαίκτες Λυκούδης και Φάκας

Στο νικηφόρο τάι μπρέικ και στην παρουσία του κόσμου στάθηκε στις δηλώσεις του ο προπονητής της Παναχαϊκής Γιώργος Λυκούδης, ενώ ο τεχνικός της Παλλήνης Γιάννης Φάκας που στο παρελθόν υπήρξε συμπαίκτης του Λυκούδη στον Ολυμπιακό, έμεινε ευχαριστημένος από την εμφάνιση και το βαθμό που πήρε η ομάδα του.
«Έχει πολύ μεγάλη σημασία για εμάς εκτός από τη νίκη, το γεγονός ότι ο κόσμος ήταν δίπλα μας, στον πρώτο μας εντός έδρας αγώνα. Θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε γιατί μας βοήθησαν στο πρώτο ντέρμπι της χρονιάς και ευχόμαστε να τους δίνουμε την χαρά με επιτυχή αποτελέσματα σε κάθε μας ματς. Τους θέλουμε κοντά μας, να μας βλέπουν και να μας ενισχύουν», είπε ο Γιώργος Λυκούδης και πρόσθεσε: «Δεν μπορώ να πω ότι είμαι ικανοποιημένος από τη στιγμή που χάσαμε το βαθμό, αλλά αν αναλογιστούμε ότι είχαμε προβλήματα με τον Ντονά και τον Βασιλάκο, δεν μπορώ παρά να είμαι ευχαριστημένος με τη νίκη. Νομίζω ότι το συγκεκριμένο ματς είναι μια "δόνηση" για τη συνέχεια, προκειμένου να μάς δείξει ότι δεν πρέπει να εφησυχάζουμε και να παρουσιαζόμαστε σοβαροί.  Δεν πρέπει να αφήνουμε τα περιθώρια στον αντίπαλο για να μας φέρνει σε τόσο δύσκολη θέση, όπως σήμερα».

Ο Γιάννης Φάκας είπε: «Παίξαμε απέναντι σε πολύ έμπειρους παίκτες και οι νεαροί μου παίκτες δεν μπόρεσαν να αντέξουν την πίεση και να πάρουν τη νίκη σε μία δύσκολη έδρα. Για εμάς είναι σπουδαίο που καταφέραμε και πήραμε τον βαθμό και είμαι ικανοποιημένος από την ομάδα μου. Εξάλλου είχαμε απέναντι αθλητές υψηλού επιπέδου όπως είναι ο Νίκος Ρουμελιώτης, ο Λιβαθηνός, ο Ντονάς, το λίμπερο ο Μένιος Ρουμελιώτης, με τους οποίους έχω συνεργαστεί στο παρελθόν και οι παίκτες της Παλλήνης μέχρι πρότινος τους ζητούσαν αυτόγραφα και σήμερα κατάφεραν να τους παίξουν στα ίσια. Εύχομαι στην Παναχαϊκή να επιστρέψει στα μεγάλα σαλόνια της Volleyleague γιατί το αξίζει, έχει τους παίκτες και τον κόσμο για τη μεγάλη κατηγορία».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ