1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
20-10-2014 22:57

Ιστορική νίκη για τη ΓΕΜ στο... θρίλερ της Πάτρας

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η νεοφώτιστη στο πρωτάθλημα την Α2 ανδρών, Γ.Ε.Μ. Η ομάδα του Σταματόπουλου πήρε τη νίκη με 3-2 απέναντι στην Ολυμπιάδα, στον αγώνα που έγινε στην Πάτρα για την πρεμιέρα της Α2 ανδρών.


Αν και μπήκε πολύ καλά στο πρώτο σετ η ομάδα του Μεσολογγίου και στα μέσα του σετ κατέφερε να προηγείται με σκορ 18-14,οι γηπεδούχοι έπαιξαν πολύ καλή άμυνα και πήραν το σετ 25-23.

Στο δεύτερο σετ η ΓΕΜ θα είναι αυτή που θα μπει και πάλη πολύ καλά από την αρχή, και με κορυφαίο παίχτη τον Κανά που θα πάρει 13 πόντους στο δεύτερο σετ θα ισοφάριση το παιχνίδι σε 1-1 και 20-25 το σετ. 

Μέτρια εμφάνιση από τους παίκτες του Σταματόπουλου στο τρίτο σετ, με τους γηπεδούχους να παίρνουν εκ νέου κεφάλι με 2-1 σετ και σκορ 25-15.

Με πολλά ψυχικά αποθέματα, πολύ καλή πρώτη μπάλα και τελειώματα των φάσεων η ομάδα του Μεσολογγίου θα καταφέρει να ισοφαρίσει τα σετ σε 2-2 με σκορ 15-25.

Σε ένα τάι μπρέικ ακατάλληλο για καρδιακούς, και με πολλές συγκινήσεις, οι παίκτες της ομάδα του Μεσολογγίου θα πάρουν ένα μεγάλο διπλό και δυο υπέρ πολύτιμους βαθμούς με σκορ 20-22 και 2-3 σετ.

Τα σετ: 2-3 (25-23, 20-25, 25-15, 15-25, 20-22)

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ(Δαρρείος): Δημησιάνος, Ντόντης, Αυγέρος, Φιλίππου, Μαμάσης, Γεωργάτος/ Κόζης (λ) Κοκκόλας, Διονυσόπουλος, Σμέρος
Γ.Ε.Μ (Σταματόπουλος): Καϋμενάκης, Κοντοδημόπουλος, Σαλαβασίδης, Χασάπης Ι., Καννάς Β., Υφαντής/ Σακκάς (λ) Αναγνωστόπουλος, Σπανός, Ηλιού, Πλαστήρας, Σαρτζής.

1 σχόλιο

  • Comment Link ΠΡΕΒΕΖΑΝΟΣ ΑΡΗΣ. Τρίτη, 21 Οκτωβρίου 2014 11:27 posted by ΠΡΕΒΕΖΑΝΟΣ ΑΡΗΣ.

    Την επόμενη αγωνιστική ο ΕΡΜΗΣ Μεσολογγίου θα αντιμετωπίση τον ΕΡΜΗ Πατρών. Άραγε που θα γίνει ο αγώνας;
    Μήπως μετακομίσουμε και στην Πάτρα αφου είναι γουρλίδική για τον Σταματόπουλο;
    τελικά πρόεδρε στο τέλος θα πρέπει να βάλεις την ΚΑΛΥΔΩΝΑ για να δούμε κάνενα παιχνίδι Βόλεϊ στο Μεσολόγγι.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ