1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
11-10-2014 22:33

Η νίκη του Πανερυθραϊκού, το παράπονο της Δραπετσώνας και τιμή στον άρχηγο

Ο Πανερυθραϊκός επικράτησε με 3-1 (25-17, 25-23, 22-25, 26-24) στον φιλικό αγώνα κόντρα στη Δραπετσώνα που εξελίχθηκε σε ντέρμπι.

Ωστόσο οι Πειραιώτες που ήταν οι γηπεδούχοι έμειναν με το παράπονο. Ο λόγος είναι ότι βρέθηκε λιγοστός κόσμος στο γήπεδο παρά το γεγονός ότι έιχε γίνει γνωστό ότι τα έσοδα της αναμέτρησης θα διατίθεντο για αγορά αθλητικού υλικού από τα δημοτικά σχολεία της περιοχής. Τελικά μαζεύτηκαν 62 ευρώ.

Στα αξιοσημείωτα και η τιμητική πλακέτα που απένειμε ο πρόεδρος της Δραπετσώνας Μανώλης Γλαμπεδάκης στον αρχηγό Βαγγέλη Στρατηγό, τιμώντας τον για τη συνεχή εδώ και 10 χρόνια παρουσία του στην ομάδα, αλλά και τη βοήθεια που προσφέρει σε οργανωτικό και όχι μόνο επίπεδο.

ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ (Πλήθης): Μαρμαρινός, Μοσχοβάκης, Παπαθανασίου, Μπουλγάρου, Μαλαματίνας, Μπαλτάσης/ Ρούσσος (λ), Στρατηγός, Δεληπρίμης, Φελερής, Κογκαλίδης.

ΑΣ ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ (Λάιος): Κούνας, Παπακυριακού, Κωστόπουλος Γ., Κωστόπουλος Β., Λυκούρεσης, Κρέτσης/ Αχιλλεόπουλος (λ), Τσαδήμας, Ρεζκ, Τοπαλίδης.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ