1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-10-2014 02:29

O Γ.Σ.Ηρακλής 3-1 τον Αίαντα και προπόνηση με Άρη

Ο Γ.Σ.Ηρακλής νίκησε με 3-1 σετ τον Αίαντα Ευόσμου στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για το πρωτάθλημα Α2 ανδρών. Νωρίτερα η ομάδα του «γηραιού» υπό τις οδηγίες του Χρήστου Πάτρα έκανε κοινή προπόνηση με τον Άρη και προπονητικό φιλικό χωρίς να κρατηθεί σκορ.
Παραφωνία ο τραυματισμός στο δάκτυλο του ακραίου του Ηρακλή Βασίλη Μούχλια αλλά η εκτίμηση είναι πως δεν θα τον κρατήσει εκτός προπονήσεων. Ο Άρης αναζητά αντίπαλο για φιλικά και δεν αποκλείεται να δώσει ένα επίσημο με τον Ηρακλή.

1 σχόλιο

  • Comment Link OPOLE-ROME-SALONICA-PRAGA Πέμπτη, 09 Οκτωβρίου 2014 05:09 posted by OPOLE-ROME-SALONICA-PRAGA

    καλά ρε παιδιά χαλάσατε εκεί στον Ηρακλή. Επέτρεψαν οι οργανωμένοι κοινή προπόνηση και φιλικό με τον Άρη; Ντροπή. Πόύ είναι οι εποχές που προπονητές και αθλητές τρώγανε πέσιμο αν τολμούσαν να κάνουν φιλικό με Αρη και ΠΑΟΚ. εεε παραχαλαρώσατε εκεί στην Αυτόνομη εκτός κι αν το επιτρέπετε γιατί τώρα κουμάντο στο σύλλογο κάνουν δικοί σας άνθρωποι. Ο τυπος του κυλικείου που το παίζει παράγοντας και οι άσχετοι στο Γυμναστικό που το παίζουν διοίκηση. Τώρα κάποιοι έχουν ξεχάσει τα ντου και σοβαρεύτηκαν.Ε ρε κατακαημένε ηρακλάκο που από τη μια άνθρωποί σου λένε και λένε τις γνωστές ανοησίες περί επιστροφής στην Α1 και κουραφέξαλα και από την άλλη την ψάχνουν τη δουλειά όπως την έψαξε η ΜΕΝΤ και ο Επίκουρος. Κανονική κοροιδία γι αυτό και στο γήπεδο είναι οι αθλητές , οι γονείς τους και οι φιλενάδες των αθλητών.Οι ηρακληδείς σας έχουν ξεγράψει. Αλήθεια πόσα διαρκείας έχουν διατεθεί; Γνωστοποιήστε μας τον αριθμό να γελάσει κάθε πικραμένος.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ