1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-10-2014 18:38

Στα Χανιά η τρίτη θέση

Σε περίπατο για τα Χανιά εξελίχθηκε ο μικρός τελικός του τουρνουά «Στέλιος Καλαϊτζής», με την ομάδα του Νίκου Μπουτσουρή να καθαρίζει πολύ εύκολα τον Οδυσσέα Αμαρουσίου με 3-0 (25-16, 25-15, 25-17).


Τα Χανιά έδειξαν ότι διαθέτουν μια εξαιρετική ομάδα, και με την εμπειρία του επανακάμψαντα, Σάκη Ψάρρα στην πάσα, δε δυσκολεύτηκαν να πάρουν εξαρχής το προβάδισμα σε όλα τα σετ, και να μη δώσουν περιθώριο αμφισβήτησης της κυριαρχίας τους στην ομάδα του υιού Λάιου. Εκ των κορυφαίων των Κρητικών, ο κεντρικός Πουλής, ο οποίος συνδυάστηκε άψογα στον πρώτο χρόνο με τον Ψάρρα.

Με την εμφάνιση αυτή τα Χανιά απέδειξαν ότι διαθέτουν μια εκ των κορυφαίων ομάδων στην Α2, και θα διεκδικήσουν ξανά την είσοδο τους στα μπαράζ.


Τα σετ: 25-16, 25-15, 25-17

Χανιά (Μπουτσουρής): Ψάρρας, Καλογεράκης, Καπίρης, Φίνος, Παπαδημητρίου, Πουλής / Πολυμερόπουλος (λ), Κουτρουμπάκης, Χαραλαμπίδης, Δεληπρίμης

Οδυσσέας (Λάιος): Μάντζιος, Κουμανταρέας, Χριστόφιδης, Ανάγνου, Σταθάκης, Χελιώτης / Παναγόπουλος (λ), Ανθής, Βάνιας, Κανελλόπουλος, Μεσσάλας

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ