1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-10-2014 18:58

Χρήστος Πάτρας: «Ο Ηρακλής λείπει από τη μεγάλη κατηγορία»

O προπονητής του Γ.Σ.Ηρακλής Χρήστος Πάτρας μίλησε στον «Arena fm» και αναφέρθηκε στη νέα ομάδα του «γηραιού», για την ανάγκη υποστήριξης που έχει από τον κόσμο και τη διοίκηση και εξέφρασε την άποψη πως ο Ηρακλής «λείπει από τη μεγάλη κατηγορία». Αναλυτικά τα όσα είπε ο Χρήστος Πάτρας:

Για το ότι είχε πει ότι φέτος θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο η ομάδα τόνισε:

«Έτσι ακριβώς είναι και έτσι έχουμε σχεδιάσει την ομάδα. Έχουμε βάλει μακριά τον στόχο μας τον Απρίλιο και βλέπουμε τον Απρίλιο να είμαστε έτοιμοι για να ανέβουμε στη μεγάλη κατηγορία».

Για το αν έχει ολοκληρωθεί το ρόστερ προσέθεσε:

«Έχουμε ολοκληρώσει το ρόστερ και είναι πολύ ισχυρό. Τα παιδιά έχουν μπει γρήγορα και βγαίνει μία σοβαρότητα, παρότι υπάρχει μικρός μέσος όρος ηλικίας και δείχνουμε πως έχουμε μεγάλο βάθος στον πάγκο και πιστεύω ότι έτσι πρέπει να συνεχίσουμε. Πέρσι δεν ήρθε ο κόσμος στο γήπεδο γιατί ήταν συνηθισμένος να βλέπει μεγάλα πράγματα και φέτος θα πρέπει να έρθει ο κόσμος να βλέπει την ομάδα γιατί και με τον τρόπο που αναπτύσσει το παιχνίδι της έχει γίνει ελκυστική παρότι βρίσκεται στην Α2 και χρειάζεται τη βοήθεια και η διοίκηση γιατί είναι δύσκολη περίοδος και θέλει απ' όλους τη βοήθεια».

Για το αν γίνονται κινήσεις για να παίξει ο Ηρακλής στην Α1 εφόσον πάρει την άνοδο υπογράμμισε:

«Γίνονται κινήσεις γιατί ο Ηρακλής την έχει πληρώσει και είναι κι' άλλες ομάδες και αν ήταν κανονικά θα έπρεπε να παίζουν στη λίγκα δυο-τρεις ομάδες και δεν θα ήταν παραπάνω ομάδες».

Για το Ελληνικό βόλεϊ υποστήριξε:«Υπάρχει ο ανταγωνισμός γιατί έχει πέσει το επίπεδο και η ομάδα μας λείπει από τη μεγάλη κατηγορία. Όταν έχεις ένα προϊόν και λείπει από μέσα ο Ηρακλής, το προϊόν θα φύγει. Γενικά υπάρχει μία κινητικότητα και πρέπει όλοι να δούμε τα πράγματα διαφορετικά. Υπάρχουν πολλές ομάδες που φυτοζωούν και δεν προσφέρουν κάτι στο θέαμα και στο άθλημα και το θέμα είναι πως υπάρχει ανταγωνισμός και στο πιο χαμηλό επίπεδο. Ο Ολυμπιακός δεν έχει αντίπαλο δέος και η μόνη ομάδα που μπορεί να δημιουργήσει καταστάσεις για να ανέβει είναι η ομάδα μας».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ