1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-09-2014 22:52

Άρχισε η σεζόν για τις ακαδημίες της Ολυμπιάδας

Την έναρξη της χρονιάς για τις ακαδημίες της ομάδας ανακοίνωσε η Ολυμπιάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου της Πάτρας:

«Στην κοινωνία της παγκοσμιοποίησης και της τρομοκρατίας, η νεολαία μας αποτελεί τη χρυσή και ελπιδοφόρα εφεδρεία για ένα καλύτερο κόσμο.

Η αποδοτικότερη και ασφαλέστερη επένδυση όλων των χωρών του ταλαιπωρημένου πλανήτη γη είναι οι νέοι μας, που πρέπει να ανατραφούν και να μεγαλώσουν σε συνθήκες ηρεμίας, ασφάλειας και σεβασμού των διαχρονικών αξιών. Το τρίπτυχο των βασικών προϋποθέσεων που πρέπει να τους προσφέρουμε, προκειμένου να ανθίσουν και όταν έρθει η ώρα να προσφέρουν πλούσιους καρπούς στο κοινωνικό σύνολο είναι:

Παιδεία – Προστασία - Ψυχαγωγία

Η Ακαδημία βόλεϊ της Ολυμπιάδας θα βοηθήσει κάθε παιδί, μέσα από την παράλληλη γύμναση πνεύματος και σώματος, να ανακαλύψει τις σωματικές του δυνατότητες και ψυχικές του αρετές, με στόχο να αποκτήσει αυτοπεποίθηση, αποφασιστικότητα, σύμμετρη ανάπτυξη, αυτονόμηση, κοινωνικότητα και συνεργατικό πνεύμα, ομαδικότητα ,με νέες υπερσύγχρονες και πρωτοποριακές μεθόδους στο σύγχρονο γήπεδό της από εξειδεικευμένους προπονητές.

Οι εγγραφές στα τμήματα της ακαδημίας γίνονται το Σαββατοκύριακο από τις 11.00 έως της 14.00 και τις καθημερινές από Δευτέρα έως Παρασκευή 18.00-20.00 στα γραφεία του συλλόγου, Τείσωνος 24.

Πληροφορίες για τα τμήματα, τις ώρες και κάθε άλλη πληροφορία στους προπονητές του συλλόγου».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ