1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-08-2014 17:32

Η Νίκη Αιγινίου ξεκινάει με Πέτροβιτς και πολλά ταλέντα

Η Νίκη Αιγινίου μπορεί να υποβιβάστηκε στην Α2 ανδρών αλλά η διοίκηση ου συλλόγου όχι μόνο δεν απογοητεύεται αλλά προχώρησε και στην οργάνωση μιας νεανικής ομάδας με στόχο να πρωταγωνιστήσει και να επιστρέψει άμεσα στην Volleyleague ΟΠΑΠ. Χθες έφτασε στο Αιγίνιο ο νέος προπονητής της ομάδας, ο Σέρβος Αλεξάντερ Πέτροβιτς και αύριο ξεκινάει η προετοιμασία.

Από την ομάδα της περιόδου 2013-14 έμειναν οι αδελφοί Γεωργόπουλοι, ο Γκορίδης, ο Παράσογλου, ο Βουλκίδης και προωθήθηκαν και τρεις ταλαντούχοι από την ομάδα των Εφήβων. Πρόκειται για τον κεντρικό Γιώργο Παπαλεξίου, τον πασαδόρο Αλέξανδρο Κιοσσέ και τον ακραίο – λίμπερο Λευτέρη Πελοπίδα.

Αποκτήθηκαν ο Γιάννης Ιωαννίδης, ακραίος από τον Επίκουρο Πολίχνης, ο κεντρικός Θανάσης Παπάζογλου από την Ελπίδα Αμπελοκήπων, ο λιμπερο Τσομπάνογλου από τον Άρη και ο ακραίος Μιχάλης Λαμπρινός από τον Πανερυθραϊκό.

Ο Λαμπρινός, ο Παπάζογλου και ο Ιωαννίδης είναι βασικά στελέχη της Εθνικής εφήβων γεγονός που καθιστά τη Νίκη και το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος εφήβων στην τοπική ένωση αλλά και ένα από τα φαβορί για το πανελλήνιο πρωτάθλημα 2014-15.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ