1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
19-07-2014 13:00

Αφήνει τους Ίωνες και πάει Χαλάνδρι η Σκορδίλη

Αξιολογείστε το άρθρο
(1 Vote)

Παρελθόν από τους Ίωνες αποτελεί η Άρτεμις Σκορδίλη. Η 32χρονη πασαδόρος θα συνεχίσει την καριέρα της στον ΓΣ Χαλανδρίου. 

Η ανακοίνωση της ομάδας:

«Το Δ.Σ. ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας του με την αθλήτρια Άρτεμις Σκορδίλη, που μετά απο κοινή συμφωνία αφέθηκε ελέυθερη και θα συνεχίσει την καριέρα της στον Γ.Σ. Χαλανδρίου.
Το Δ.Σ. εκφράζει τις θερμές ευχές του για το νέο ξεκίνημα της 'Αρτεμις και την ευχαριστεί για τα χρόνια που πρόσφερε στο Συλλογό μας, με το αγωνιστό ήθος και πάθος που έδειξε στηρίζοντας την ομάδα μας.

Καλή τύχη Άρτεμις».
Διαβάστηκε 10509 φορές

13 σχόλια

  • Comment Link Αρης Τετάρτη, 23 Ιουλίου 2014 18:42 posted by Αρης

    Φίλε Κηφησιώτη, είσαι μέσα.

  • Comment Link pliromenos Τρίτη, 22 Ιουλίου 2014 11:30 posted by pliromenos

    ελπιζω να μην μεινει η κατσαντωνη στους ιωνες

  • Comment Link Κηφισιώτης Δευτέρα, 21 Ιουλίου 2014 23:30 posted by Κηφισιώτης

    Μιλάμε για μια ομάδα που πέρυσι δεν σεβάστηκε καν την προσπάθεια των αθλητριών της και του Κωβαίου στο δευτερο γύρο για να την κρατήσουν στην κατηγορία και έβγαζε ανακοινώσεις περι αποχώρησης από το πρωτάθλημα..Είναι γνωστό τι γίνετε τις τελευταίες αγωνιστικές αλλά δεν είναι αυτό που έφταιξε στο να πέσετε αλλά τα δικά σας λάθη και οι επιλογές σας..Από εκεί και πέρα μάλλον κάτι τρέχει για να έχουν φύγει τόσες αθλήτριες από εκεί και η χρονιά θα είναι δύσκολη για τον Κωβαίο αν μείνει …Όσον αφορά την κοπέλα τώρα,πρόκειται για πάσα πολύ έμπειρη και με καλά στοιχεία και σίγουρα θα βοηθήσει στην ομάδα που θα πάει..Προσωπικά και όπως έτυχε να την δω και πέρυσι σε κάποια παιχνίδια,απορώ πως δεν την "τσίμπησε" καμιά ομάδα της Α1..

  • Comment Link lazarosfg Δευτέρα, 21 Ιουλίου 2014 22:31 posted by lazarosfg

    gok..τι με τις λεφτα??? μιλαμε για 200 €

  • Comment Link ionmark Δευτέρα, 21 Ιουλίου 2014 20:14 posted by ionmark

    Ιωνες και Μαρκοπουλο ειστε τα ιδια και ομοια.Χρωστατε σε οποιον μιλαει Ελληνικα και οχι μονο και καθε χρονο προσπαθειτε να ξεγελασατε κοσμο και ολο και καποιoς την παταει.Παλι καλα που υπαρχει και το volleynews για να βγαινει προς τα εξω η πραγματικη σας εικονα.....

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ