1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-07-2014 21:29

Σε σχολή προπονητών στην Άγκυρα ο Θανάσης Παπαγεωργίου

Ο Θανάσης Παπαγεωργίου αποδεχόμενος πρόταση της FIVB αλλά και της Τουρκικής Ομοσπονδίας βόλεϊ, διδάσκει από την προηγούμενη Τρίτη στην Άγκυρα.


Πρόκειται για σχολή προπονητών υψηλού επιπέδου (LEVEL I ) σε παγκόσμιο επίπεδο που ξεκίνησε την Τρίτη στο ξενοδοχείο AMBASSADOR HOTEL LIMAK. Η σχολή θα ολοκληρωθεί σύμφωνα με το πρόγραμμα στις 12 Ιουλίου. 

Όπως ήδη έχει προαναφερθεί ο κ. Παπαγεωργίου θα είναι παρών και στο Ανατόλια Τουρ το οποίο θα διαρκέσει από τις 15 Ιουλίου έως τις 15 Αυγούστου. 

Ο κ. Παπαγεωργίου μιλώντας χθες είπε: «Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και από την συμμετοχή αλλά και από το επίπεδο του βόλεϊ στην Τουρκία το οποίο θα ανεβεί κι άλλο σε ότι αφορά το επίπεδο του και γιατί οι γείτονες μας επενδύουν αρκετά χρήματα σε αυτό, αλλά και γιατί υπάρχουν άνθρωποι που ενδιαφέρονται να το διαδώσουν. Η Τουρκία νομίζω πώς θα κάνει μεγάλα άλματα σε λίγο χρονικό διάστημα γεγονός ιδιαίτερα σημαντικό γι’ αυτούς». 

Πηγή: rodiaki.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ