1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-07-2014 12:53

Ανατροπές στην Κύζικο, αποχώρησαν Καρσάκης, Κουμπλής

Μεγάλες ανατροπές σημειώθηκαν στα διοικητικά της Κύζικου Νέας Περάμου. Ο συνδυασμός του Γιάννη Καρσάκη δεν κατέβηκε στις εκλογές και εκ των πραγμάτων η πρωτοβουλία της Έρης Ζώρη ήταν η μοναδική που έμεινε και πλέον προσπαθεί να εξασφαλίσει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συναίνεση και υποστήριξη. Εντός των ημερών θα γίνει σύσταση σε Σώμα της νέας διοίκησης.

Εντύπωση προκάλεσε η τεράστια αποχή που υπήρξε στις εκλογές παρότι τα περισσότερα μέλη του συλλόγου βρέθηκαν στην Γ.Σ. Από τα 126 μέλη που είχαν δικαίωμα ψήφου ψήφισαν και εξέλεξαν διοίκηση τα 29.

Φυσικά παρελθόν αποτελεί ο προπονητής Τάσος Κουμπλής ο οποίος είχε έρθει σε ρήξη με την Ζώρη από την αρχή της σεζόν 2013-14.

Βέβαια, τα πράγματα δυσκόλεψαν από τη στιγμή που δεν επανεκλέχθηκε στην δημαρχία του Δήμου Μεγαρέων ο Γιάννης Μαρινάκης ο οποίος κάλυπτε σχεδόν το 50% του μπάτζετ, αλλά και από τη στιγμή που ο Καρσάκης είχε προαναγγείλει την αποχώρηση του.

Ο Καρσάκης που ήταν παλιός βολεϊμπολίστας και με τους συνεργάτες του «περπάτησαν» τον σύλλογο τα τελευταία χρόνια αποχώρησε πικραμένος καθώς όσο είχε τα ηνία του συλλόγου είχε ελάχιστες βοήθειες και στο τέλος δέχτηκε και κριτική από ορισμένα μέλη της σημερινής διοίκησης.

Τα δύσκολα είναι μπροστά για την Κύζικο καθώς η Ζώρη αλλά και Μελέτης Μπουραζέρης που επανεξελέγη από την παλιά διοίκηση, είναι οι μοναδικοί που γνωρίζουν από βόλεϊ και θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να συντηρήσουν την ομάδα και πολύ περισσότερο να βάλουν στόχο για άνοδο στην Volleyleague που είναι και το όνειρο όλων στη Νέα Πέραμο.

1 σχόλιο

  • Comment Link commado Τρίτη, 01 Ιουλίου 2014 13:25 posted by commado

    το όνειρο φιλαράκια της Περάμου δεν είναι
    η volleyleage, είναι οι ακαδημίες του συλλόγου,και μια καλή πορεία στην Α2.Θέλουμε τα παιδιά μας να αθλούνται και όχι λεζάντες μιας χρονιάς,και να κάνει το κομμάτι του ο καθένας για δικά του συμφέροντα.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ