1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
05-06-2014 13:21

Ο Καρύδας, το πρώτο «χτύπημα» από τους Ροδίτες

Οι διοικούντες των  πρωταθλητών  του βόλεϊ Δωδεκανήσου του «Ροδίων Άθλησις», πέρα από τις επαφές τους με τα ανώτερα κλιμάκια της ΕΟΠΕ, φροντίζουν από τώρα για τον σχεδιασμό και την οργάνωση του αγωνιστικού μέρους αυτής της σπουδαίας συμμετοχής στην Α2 ανδρών.


Πρωταρχικός στόχος φυσικά η αναζήτηση προπονητή, μετά την απόφαση του Νίκου Μακρή να παραμείνει μόνο ως παίκτης.
Σύμφωνα με τις χθεσινοβραδινές πληροφορίες για το θέμα αυτό, θα υπάρξει συνάντηση της Διοίκησης του Ρ.Α. το ερχόμενο Σάββατο και από τη Δευτέρα είναι πολύ πιθανόν, να ανακοινωθεί ο νέος προπονητής.
  
Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα  οι ιθύνοντες της ομάδας, ασχολήθηκαν πρώτα με τους  «δικούς τους» παίκτες, οι οποίοι είχαν μεγάλο μερίδιο στην επιτυχία της ανόδου και θέλουν να συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στα παρκέ της Α2.

Χθες το απόγευμα, το «Ροδίων Άθλησις» ανακοίνωσε το πρώτο του απόκτημα για τη φετινή μεταγραφική περίοδο:
-Πρόκειται για τον Γιάννη Καρύδα ο οποίος ανήκε στην ομάδα του ΟΦΗ.
Ο νεαρός βολεϊμπωλίστας ήρθε στη Ρόδο για σπουδές και αγωνίσθηκε τα δυο προηγούμενα χρόνια στον Διαγόρα και στην Τελχινίδα. Παίζει σαν πασσαδόρος και θα είναι ουσιαστικά ο αντικαταστάτης στο ρόστερ του Σκαρμούτσου, ο οποίος αποχώρησε για επαγγελματικούς λόγους, στο μέσον της σαιζόν.
Για την ολοκλήρωση της μεταγραφής όπως χαρακτηριστικά τονίσθηκε μένουν τα τυπικά.


Ποιοι μένουν
Το «Ροδίων Άθλησις» ανακοίνωσε επίσης και τους παίκτες από το ρόστερ της ομάδας που μένουν για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην Α2 και είναι:
-Μακρής Νίκος
-Μαυράκης Κυριάκος
-Μοσχούς Χρήστος
-Κοκκολάκης Μανώλης
-Μπαρδής Βασίλης
-Αμαλλος Γιάννης
-Σκορδούλης  Γιάννης
-Και Κοτίτσας Δημήτρης

Στο Ρ.Α,. περιμένουν τη θετική απάντηση και του Κώστα Καρπαθάκη, η οποία χρονολογείται γύρω στο φθινόπωρο, καθώς τότε θα γνωρίζει οριστικά, αν τελικά θα μπορέσει να επιστρέψει από την Κύπρο όπου βρίσκεται σαν προπονητής των εθνικών κλιμακίων του beachvolley.
Απάντηση στο «Ροδίων Αθλησις» αναμένεται φυσικά και από τον Γιώργο Καλαϊτζή, ο οποίος είναι εκπαιδευτικός και περιμένει την μετάθεση του μέσα στο καλοκαίρι.
Στα άμεσα σχέδια των διοικούντων είναι φυσικά και οι επαφές με την Τελχινίδα για την παραμονή στην ομάδα του Ντάνιελ Γκένοφ ο οποίος είναι δανεικός στην ομάδα.

Πηγή: rodiaki.gr

Σχετικά άρθρα

  • Α2 ανδρών: Μεγάλο διπλό του ΟΦΗ πριν το ντέρμπι με την Ροδίων Άθλησις, σημαντικές νίκες για ΑΣ Κέρκης, Δραπετσώνα
    Ο ΟΦΗ, πέρασε νικηφόρα από την έδρα του ισχυρού Πανιωνίου με 0-3 σετ για την 3η αγωνιστική του Α1 υποομίλου ανδρών στο Π. Φάληρο, και με το τρίποντο αυτό, «κλείδωσε» την συμμετοχή του στο φάιναλ-φορ του επόμενου γύρου των πλέι οφ που θα γίνει στα μέσα του Απρίλη.
  • Α2 Ανδρών: Μονομαχία Πανιωνίου-Ροδίων Άθλησις στο Π. Φάληρο
    Το ντέρμπι Πανιωνίου-Ροδίων Άθλησις, (15.30) το οποίο θα διεξαχθεί στο κλειστό « Σοφία Μπεφόν» του Παλαιού Φαλήρου στην περιοχή της Μαρίνας Φλοίσβου, είναι το παιχνίδι που ξεχωρίζει στην 3η αγωνιστική των πλέι οφ του Α1 υποομίλου της Α2 ανδρών.
  • Ξαφνική παραίτηση Γκολίτση από τη Ροδίων Άθλησις
    Τίτλοι τέλους ξαφνικά για τον Σπύρο Γκολίτση στη Ροδίων Αθλησις. Ο Φλωρινιώτης τεχνικός υπέβαλλε την παραίτηση του για οικογενειακούς λόγους από τον πάγκο της Ροδιακής ομάδας, η οποία έγινε δεκτή από την διοίκηση του νησιωτικού συλλόγου, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της ενώ επισημαίνει ότι πλέον ψάχνει για τον αντικαταστάτη του, ο οποίος θα υλοποιήσει τους μεγάλους στόχους της ομάδας.
  • Κάλεσμα στον κόσμο απο το Ροδίων Άθλησις
    Με το σύνθημα «ο πήχης έχει ανέβει πολύ ψηλά και στόχος μας είναι μόνο η κορυφή» η διοίκηση του Ροδίων Άθλησις, κάνει κάλεσμα στους φιλάθλους της ομάδας, ώστε να γεμίσουν τις εξέδρες του κλειστού το Σάββατο (11/11),και να στηρίξουν τον Σπύρο Γκολίτση και τους παίκτες του , στην προσπάθεια τους να ζευγαρώσουν τις νίκες κόντρα στον Πανερυθραϊκό, για τον Α1 όμιλο της Α2 ανδρών.
  • Αυτή είναι η Ροδίων Άθλησις της περιόδου 2018-19
    Η Ροδίων Άθλησις χτύπησε την πόρτα της Volley League μέσω της αίτησης της wild card αλλά μετά τη μείωση των ομάδων στην επαγγελματική κατηγορία θα πρέπει να δώσει μάχη για την άνοδο μέσω του πρωταθλήματος Α2 ανδρών.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ