1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
18-05-2014 22:06

«Παράδειγμα προς μίμηση» οι Ροδίτες

Πρόκειται για μια από τις πιο μεγάλες επιτυχίες στο βόλεϊ. Η πρωταθλήτρια Δωδεκανήσου, ανδρική ομάδα του «Ροδίων Αθλησις» πήρε επάξια πριν από λίγες μέρες στην Μυτιλήνη το εισιτήριο για την Α2 στην οποία θα αγωνίζεται τη νέα περίοδο.

Οι υπεύθυνοί της έδωσαν χθες στις αθλητικές εγκαταστάσεις του εκπαιδευτηρίου σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα την απαραίτητη συνέντευξη Τύπου με σκοπό να ευχαριστήσουν τους συντελεστές της επιτυχίας αλλά και να προδιαγράψουν την πορεία της επόμενης μέρας η οποία αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον απ’ όλο τον κόσμο του βόλεϊ και του ροδίτικου αθλητικού χώρου γενικότερα.

Σε αυτήν πήραν μέρος
-Εκ μέρους της Διοίκησης ο κ. Κυριάκος Κυριακούλης
-Ο υπεύθυνος του αθλητικού κέντρου του «Ροδίων Αθλησις» κ. Γιώργος Τριχιάς
-Κι ο προπονητής και παίκτης των πρωταθλητών Νίκος Μακρής.
-Την συνέντευξη τύπου παρακολούθησε εκ μέρους των διαιτητών κι ο κ. Σάκης Κυπριώτης

Κυριακούλης: «Δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει»

Πρώτος πήρε τον λόγο ο πρόεδρος των πρωταθλητών κ. Κυριακούλης που αναφερόμενος στην προσπάθεια των παιδιών αλλά και στο τι μέλλει γενέσθαι την ερχόμενη περίοδο είπε:

«Μοιραζόμαστε μαζί σας τη χαρά της ανόδου στην Α2 Κατηγορία ύστερα από μια σειρά θετικών παιχνιδιών. Με την ομάδα βόλεϊ υπήρξε μια ευτυχής συνάντηση του προσωπικού του «Ροδίων Αθλησις» με μια φοβερή παρέα αθλητών του βόλεϊ, την οποία αγκαλιάσαμε για να φτιαχτεί η ομάδα αυτή το 2012.

Τότε με παίκτες που ίσα ίσα συμπλήρωναν την ομάδα για να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα, καταφέραμε και κατακτήσαμε το πρωτάθλημα Δωδεκανήσου, το Κύπελλο, πήγαμε στα μπαράζ αποκτώντας μια συγκλονιστική εμπειρία από τους αγώνες κι αυτό μας έδωσε την δύναμη τη επόμενη χρονιά, να έχουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, με δυναμωμένη ομάδα αλλά και διπλάσιο ρόστερ από το προηγούμενο με υποδομές να ξεκινούν και τη γυναικεία ομάδα να συμμετέχει στο πρωτάθλημα. Αυτή η παρέα εξελίχθηκε σε ομάδα και τώρα βρίσκεται στην Α2 Εθνική Κατηγορία.

Από τη δική μου εμπειρία, έχω να πω πως είναι πολύ θετική, κυρίως γιατί η ομάδα του βόλεϊ μου έδωσε την ευκαιρία να συναντήσω κόσμο του αθλητισμού ο οποίος κουβαλάει αξίες , συμπεριφορές, πολιτισμένες τάσεις, να δω στις εξέδρες κόσμο να παρακολουθεί και να χειροκροτεί την ομάδα που υποστηρίζει αλλά και τους αντιπάλους, πολύ ωραίες συγκινήσεις, τα αλληλοσυγχαρητήρια των αθλητών ένα fair play μοναδικό στο χώρο του βόλεϊ. Αυτό ακριβώς θέλουμε να περάσουμε κι εμείς μέσα από τη συμμετοχή μας σε αυτά τα πρωταθλήματα.

Η παρουσία του κόσμου, μιας και βλέπει κανείς ένα παππού με τον εγγονό, οικογένειες να χειροκροτούν τις ομάδες, είναι ό,τι καλύτερο ως εικόνα αλλά και σαν προσπάθεια να προσκαλέσει κανείς νέα παιδιά μέσα στον αγωνιστικό χώρο αλλά και στις εξέδρες για ένα συναρπαστικό θέαμα.

Από την άλλη η εμπειρία μου με τους συγκεκριμένους αθλητές, οι οποίοι συμμετέχουν στο πρωτάθλημα για να απολαύουν τη συμμετοχή. Αυτή η συμμετοχή δεν μεταφέρεται ως άγχος ούτε στους παίκτες τους δικούς μας αλλά νομίζω πως και οι αντίπαλοί μας, μας εκτιμούν και για το ήθος και την συμπεριφορά και τον τρόπο με τον οποίο αγωνιζόμαστε. Αυτό προφανώς θα το διατηρήσουμε.

Η συμμετοχή μας στην Α2 θα είναι ακόμα μία πράξη ενός παραδείγματος όπου μια ομάδα αγωνίζεται με τα ιδανικά και τις υψηλές της αξίες. Δεν έχουμε ακόμα συνειδητοποιήσει τι σημαίνει αυτή η συμμετοχή μας.

Ωστόσο επειδή έχουμε μάθει να εργαζόμαστε μεθοδικά, στις υποδομές και στον προγραμματισμό, στην οργάνωση που φαίνεται σε όλα τα αθλήματα του Ροδίων Αθλησις πιστεύουμε πως θα ανταποκριθούμε σε αυτές τις απαιτήσεις. Ο σχεδιασμός θα μετατρέψει αυτό τον ενθουσιασμό σε μια ώριμη συμμετοχή η οποία θα χαρακτηρίζεται και από ένα υψηλό επαγγελματισμό.»

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ
Με την ευκαιρία ο κ. Κυριακούλης ευχαρίστησε και δημόσια όλους εκείνους που στήριξαν αυτή την προσπάθεια .
-Την Τοπική Επιτροπή βόλεϊ
-Τα σωματεία που συμμετείχαν στο τοπικό πρωτάθλημα ήτοι τον Διαγόρα , την Τελχινίδα, τον Κλεάνθη και τον Αθλητικό Όμιλο Αθλοπαιδιών της Κω
-Τους διαιτητές του βόλεϊ
- Τους συνεργάτες στο Ροδίων Άθλησις, τον γυμναστή Γιώργο Κατσιμπρή και την διαιτολόγο Σουζάνα Ιωακειμίδου

-Την κ. Γεωργία Καζούλη και το γραφιστικό τμήμα
- Τον Σπύρο Ατσικνούδα για την υποστήριξη
-Την NIKE SPORTS
-To DIAGORAS SPORTS
-Την ADIDAS
- Τα καταστήματα VODAFONE
-Και τέλος τους ορθοπεδικούς γιατρούς Γιάννη Ορφανό και Ανδρέα Άντερσεν.

Πηγή: rodiaki.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ