1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-05-2014 21:21

Κωνσταντινίδης: «Μόνο πανηγυρισμοί, τίποτα άλλο»

Ορεστιάδα-Αποστολή: Δημήτρης Βάλσαμος

Στο volleynews.gr μίλησε μετά την νίκη και επιστροφή της Ορεστιάδας στην Α1, ο λίμπερο της Ορεστιάδας, Δημήτρης Κωνσταντινίδης, μη μπορώντας να περιγράψει τα συναισθήματα του, ενώ έδωσε και υπόσχεση για τον κόσμο της ομάδας, εν όψει των επόμενων χρόνων στη Volleyleague.

«Δεν υπάρχει το συναίσθημα που νιώθουμε, είναι απίστευτο. Είδατε όλα τα παιδιά εδώ πως το πανηγυρίσαμε, κλάματα, μεγάλη χαρά. Ήταν κάτι που το πολεμάγαμε εδώ και χρόνια, επιτέλους ήρθε, μετά από ένα συγκλονιστικό τουρνουά εδώ στην Ορεστιάδα, έγιναν πολλές ανατροπές, καταφέραμε και ξεπεράσαμε το κακό μας πρόσωπο στο πρώτο τουρνουά, και είμαστε εδώ που είμαστε τώρα, ανεβήκαμε στην Volleyleague. Το μόνο που υπάρχει είναι πανηγυρισμοί τώρα. Αφιερώνω την άνοδο μας σε όλους τους συμπαίκτες μου, στην οικογένειά μου, σε όλους τους δικούς μου ανθρώπους που είναι κοντά μου και με στηρίζουν, και τους ευχαριστώ πολύ γι' αυτό», ενώ σε ερώτηση για την παρουσία του κόσμου, είπε:

«Ο κόσμος είναι απλά απίστευτος. Σήμερα ήταν γεμάτο το «Νίκος Σαμαράς», εγώ πρώτη φορά βλέπω τόσο κόσμο εδώ, και υπόσχομαι να τους χαρίσουμε κι άλλες τέτοιες ανάλογες χαρές».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ