1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-05-2014 20:50

Αντωνιάδης: «Ονειρευόμασταν αυτή τη μέρα, αφιερωμένη στο Νίκο Σαμαρά»

Συγκινημένος όπως όλοι, ο Νίκος Αντωνιάδης, αφού κατάφερε να ηρεμήσει από την ένταση και τους πανηγυρισμούς, μίλησε στην κάμερα του volleynews.gr για την επιστροφή της Ορεστίαδας στη Volleyleague μετά από 7 χρόνια, τα συναισθήματα του και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε καθ' όλη τη χρονιά.

«Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι, περάσαμε πολλά, κάναμε πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια για να φτάσουμε ως εδώ. Δεν τα πήγαμε πολύ καλά στο πρώτο τουρνουά, είχα πει και στην Αθήνα πως χρειαζόμαστε τρεις νίκες, και τις κάναμε. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά, τους αφιερώνω τη νίκη, όπως και σε όλο τον κόσμο που ήρθε να μας δει, και φυσικά και στο Νίκο το Σαμαρά. Δεν ξέρω τι άλλο να πω, είμαι συγκινημένος. Από εδώ και πέρα συνεχίζουμε, θα δούμε πως θα είναι τα πράγματα στη Volleyleague και τι θα συναντήσουμε εκεί. Ονειρευόμουν αυτή τη μέρα, το θέλαμε όλοι πάρα πολύ, δουλέψαμε πάρα πολύ και σκληρά, κάναμε μεγάλες θυσίες, είχαμε και μεγάλη αναμονή λόγω του Πάσχα, αλλά και του τουρνουά των δευτεραθλητών, αλλά τελικά δικαιωθήκαμε και όλα πήγαν καλά».

*Στη φωτογραφία του κειμένου ο Νίκος Αντωνιάδης διακρίνεται στην αγκαλιά ενός φίλου της ομάδας, ενδεικτική της επίθεσης αγάπης που δέχτηκε ο προπονητής της Ορεστιάδας.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ