1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-05-2014 01:56

Χατζηηλιάδης: «Η άνοδος αφιερωμένη στην κοπέλα μου και στον Γκολίτση» (video)

Ιδιαιτέρως χαρούμενος για την άνοδο της ομάδας, εμφανίστηκε στις δηλώσεις του στην κάμερα του volleynews.gr, ο άσσος της ΜΕΝΤ, Δημήτρης Χατζηηλιάδης, μοιράζοντας συγχαρητήρια σε όλους και αφιερώνοντας μάλιστα την επιτυχία αυτή σε δύο συγκεκριμένους ανθρώπους.
«Πετύχαμε ένα στόχο που είχαμε βάλει από την αρχή της χρονιάς. Συγχαρητήρια σε όλους. Kανένας δεν τα κατάφερε μόνος του. Εδώ και δύο εβδομάδες είναι πραγματικά άξιο συγχαρητηρίων αυτό που κάναμε, παίξαμε δύο ματς στο τουρνουά των δευτεραθλητών, άλλα τρία στο τουρνουά της Περάμου, και τώρα άλλα τρία εδώ. Τώρα ουσιαστικά τα δύο τελευταία για μας είναι χωρίς ιδιαίτερη σημασία, αφού καταφέραμε να ανεβούμε από σήμερα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα τα παίξουμε. Η επιτυχία ανήκει σε όλη την ομάδα, εγώ θέλω να αφιερώσω αυτή την επιτυχία στην κοπέλα μου, και στον Σπύρο Γκολίτση, που πραγματικά του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, για την προσπάθεια που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια στη ΜΕΝΤ».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ