1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-05-2014 21:08

Γκολίτσης: «Δείξαμε ότι θέλουμε και αξίζουμε την άνοδο» (video)

Ευχαριστημένος από την εμφάνιση των παιχτών του στις 3 πρώτες αγωνιστικές των μπαράζ ανόδου της Α2 ανδρών ήταν ο προπονητής της ΜΕΝΤ Σπύρος Γκολίτσης. Ο τεχνικός των Θεσσαλονικιών τόνισε πως η ομάδα του έδειξε πως θέλει την άνοδο στην Βόλει Λιγκ και δήλωσε αισιόδοξος ότι η ΜΕΝΤ θα καταφέρει να ανέβει στα μεγάλα σαλόνια.
«Τελείωσε το πρώτο τουρνουά ανόδου, κάναμε τρείς καταπληκτικές εμφανίσεις, εξαιρετική βαθμολογική συγκομιδή, είμαστε πολύ κοντά. Θα προσπαθήσουμε στην Ορεστιάδα όσο γίνεται νωρίτερα να πάρουμε τους 2-3 βαθμούς που χρειαζόμαστε για να είμαστε και μαθηματικά στην Α1. Η ομάδα δουλεύει από την αρχή της χρονιάς πάρα πολύ. Τα παιδιά έχουν ανταποκριθεί, υπάρχει πολύ καλό κλίμα στην ομάδα, έχουμε μια φοβερή οργάνωση σε όλους τους τομείς. Η ΜΕΝΤ έδειξε ότι το θέλει φέτος και μέχρι στιγμής το πετυχαίνει. Θέλουμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις, κοιτάμε και τις βαθμολογικές απώλειες των άλλων και θα μαζέψουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ