1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
03-04-2014 12:58

Μανώλης Πρασανάκης: «Θα ξεκινήσει από την αρχή ο ΟΦΗ»

Της Αγγελικής Μαυράκη:
Το ταξίδι της ομάδας βόλεϊ του ΟΦΗ στην Α2 κατηγορία τελείωσε με τον υποβιβασμό παρά τη νίκη της επί του Ιωνικου με 3-0 σετ στην Αθήνα.

Ο προπονητής του ΟΦΗ Μανώλης Πρασανάκης μίλησε στο prismasport.gr και σχολίασε το γεγονός καθώς και τα επόμενα σχέδια της ομάδας: «Όταν φτάνουμε σε ένα σημείο να στηριζόμαστε στα αποτελέσματα των Αθηναϊκών ομάδων για την παραμονή μας τότε τα πράγματα είναι δύσκολα.Το ξέραμε πως ήμασταν πολύ κοντά στον υποβιβασμό αλλά το παλεύαμε μέχρι την τελευταία στιγμή. Δεν τα καταφέραμε αλλά τουλάχιστον σώθηκε μια άλλη κρητική ομάδα αυτή του ΟΠΕΡ και θέλω να πω συγχαρητήρια για την επιτυχία τους αυτή και καλή συνέχεια να έχουν. Σε ότι αφορά εμάς αυτός ο υποβιβασμός δεν είναι το τέλος του κόσμου, είμαι της φιλοσοφίας πως όλα γίνονται για κάποιο λόγο.Θα ξεκινήσουμε από την αρχή να δουλέψουμε από την αρχή τις αδυναμίες μας, είναι νωρίς ακόμη να πούμε ότι θα δουλέψουμε για την άνοδο αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι στόχος μας είναι να γίνουμε καλύτεροι».

Πηγή: prismasport.gr

2 σχόλια

  • Comment Link a.c. Παρασκευή, 04 Απριλίου 2014 17:08 posted by a.c.

    Εσυ που λες αυτά τα λογια για τον ΟΦΗ,μαλλον δεν ξερεις τι σου γινεται. ο ΟΦΗ ηταν φετος η μοναδικη ομαδα που δεν ειχε βοηθεια από κανεναν,ουτε ακομα από τον κοκωτσακη στο παιχνιδι με την δραπετσωνα που μας επαιξε 70-30 κατά μας και εκει χαθηκε η σωτηρια μας.

  • Comment Link Rossonero Πέμπτη, 03 Απριλίου 2014 12:22 posted by Rossonero

    όταν ξεκινάς με την φράση "οταν φτανουμε να στηριζόμαστε στα αποτελέσματα των Αθηναικών ομάδων" είναι σαν να υπονοείς οτι υπήρξε μαγείρεμα σε κάποιον αγώνα. Με την ίδια λογική θα μπορούσα να πω κ για το παιχνίδι μεταξυ εσας κ του ρεθύμνο , όπως κ Ρεθυμνου με τα χανια!!! Κ δεν θα είναι να υποθέσω μαγείρεμα ενα 3-2 πχ μεταξυ οπερ-δραπετσώνας, ετσι ωστε να σωθεί κ η δραπετσώνα μιας κ σε ενδεχόμενη νικη του γέρακα(πράγμα απιθανο) κ σε ισοβαθμια πέφτει η δραπετσώνα!! Αρα για όλα υπάρχει κ η άλλη πλευρα του νομίσματος , η εξήγηση αλλάζει....

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ